Megszólalt a Blöffkirály!

2016. november 02. 18:08

Megszólalt a Blöffkirály! Úgy másfél hónapja még menekült előlem a közgazdászok nagy országos találkozóján. Persze mi tudósítanánk erről is, ha nem gyalultak volna le minket. Csak azt hajtogatta, hogy „blöff”, meg hogy „Bulvárszabi”. Folyt. köv., Bátor Blöffkirály!

2016. november 02. 18:08
Baksa Roland
Facebook

„Megszólalt a Blöffkirály! Úgy másfél hónapja még menekült előlem a közgazdászok nagy országos találkozóján (http://444.hu/…/bator-matolcsy-vajda-zitarol-kerdeztek-voln…), a liftbe pattant M. György, aztán hetekig sem ő, sem a neki luxuslakást biztosító bankvezér, Patai Mihály nem válaszolt a feltett kérdéseinkre. Kis híján egy hónapja gyakorlatilag bezártak minket, lekapcsoltak, erre ma a Blöffkirály meg mert szólalni. A Bátor Blöffkirály.

Érdemes elolvasni ezt a két mai tudósítást: http://444.hu/…/matolcsy-egy-mar-megszunt-bulvarszabi-nevu-… és http://index.hu/…/matolcsy_nem_cafolta_a_korrupciogyanus_l…/ (Persze mi tudósítanánk erről is, ha nem gyalultak volna le minket. Véletlen?) Ja, hogy nem tudta cáfolni az állításainkat? (Egyetlen egyet sem!) Van ez így.

Csak azt hajtogatta, hogy »blöff«, meg hogy »Bulvárszabi«.

Folyt. köv., Bátor Blöffkirály!

Kérlek, osszátok szerte szét ezt a posztot is, minél több ember ismerje meg a Bátor Blöffkirályt

#egyszerűensenkikvagytok #nevergiveup #nemadjukfel #népszabadság #népszabi”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. december 26. 16:46
Ki ez a bunkó és kit érdekel mit hazudik?
dakotasámán
2016. december 17. 00:30
a tények kedvéért 5 milla a fizetése.
balbako_
2016. december 08. 08:04
Ki ez a fasz?
balbako_
2016. december 08. 08:04
Meggyőzött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!