Leesett Orbánnak, hogy a közkedvelt Mandi kérdezi

2016. november 07. 19:48

Szerintem leesett Orbán Viktornak, hogy ez mégsem egy ellenséges média, hanem a közkedvelt Mandi, így megnyugodva visszafordult az újságíró felé a kommunikációs üzenettel.

2016. november 07. 19:48
Bohus Péter
Index

„»Öntsünk (tegyünk) tiszta vizet a pohárba, ön kire szavazna Trumpra vagy Clintonra?« - kérdezte a Mandiner újságírója a parlamenti dolgozószobájából sietősen távozó Orbán Viktor miniszterelnököt. (...)

Innen nézve teljesen érthető, hogy csak egy mondatot vet oda az újságírónőnek, természetesen teljesen kiforgatva a kérdés értelmét, »Hát én magyar állampolgár vagyok«, majd liheg egyet maga elé. Tényleg csak azt nem teszi hozzá, hogy mégis, hogy képzeli ezt a kérdést.

Ezután már a megszokott mederben folytatódik a miniinterjú: a testőrök összezárnak, és a kamera már csak az ő hátukat veheti fel, miközben a kormányfő elsiet.

Aztán valami történik, szerintem leesett neki, hogy ez mégsem egy ellenséges média, hanem a közkedvelt Mandi, sőt, még egy kommunikációs üzenetet is az eszébe juthatott, így megnyugodva, már önbizalomtól telve visszafordul a kamera és az újságíró felé, és abban a pillanatban mint előadás előtt a függöny, a testőrök szétrebbennek előle, Orbánnak pedig lehetősége nyílik a bölcs tanító szerepét felvenni, amit olyannyira szeret.

»Az amerikai polgárok helyett nem dönthetnek a magyarok.«

Ennyi. Kész, függöny, taps.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. november 08. 22:34
És ezt most érdemesnek tartottad leírni? Ez nagyon égő.
tevevanegypupu
2016. november 08. 13:44
Ahogy elnézem a fényképét, magához első körben sem fordult volna bizalommal szinte senki. Legfeljebb talán Juhász Péter..
szamarhegy
2016. november 08. 10:48
Megnéztem a videót, szerintem az se esett le neki, hogy férfi, vagy nő kérdezi, baromira máshol jártak a gondolatai, de valamit reagálni akart, oszt visszafordult, ennyi volt ebben a szituációban...
Rideg Planeta
2016. november 08. 08:39
Szerintem az Indexnél külön Excel tábla van ahol orbán minden arcrendülését lejegyzik és valami megjegyzést fűznek hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!