Régi idők, Kommunista Idők

2017. január 16. 15:17

A Magyar Idők véleményrovatának három írása méltán tükrözi az átkos pártlapjainak három alaptulajdonságát: a lejáratást, a Moszkva-barátságot és a marxizáló nyelven írt védelmét a status quónak.

2017. január 16. 15:17
Weiss Eszter
Reflektor

„Az ember kinyitja a Magyar Idők véleményrovatát.

Azt az újságot, amely konzervatív napilapnak nevezi magát. A vélemény rovatban három cikket is lát: Csontos János írását Hadházy Ákosról, Somogyi János írását Putyinról és Fricz Tamás írását a globalizációról. A három írás méltán tükrözi az átkos pártlapjainak három alaptulajdonságát: a lejáratást, a Moszkva-barátságot és a marxizáló nyelven írt védelmét a status quónak.

  1. lejáratás

Csőszkunyhó, imperialista ügynök és titoista kém. Csontos János a következőkkel vádolja az LMP újraválasztott társelnökét: »a közösségi oldalon dicsekszik vele, hogy előszeretettel vezet magánrepülőt«, valamint »tolnai zöldbárók« meg valami hektárok és a legjobb: »a társasház egy önálló kisebb lakásából pedig egy idős férfit próbál kiszekálni«. Természetesen a lényeg itt az, hogy az hogy valaki a saját állatorvosi praxisából keresett pénzt mire költi, ugye magánügy. A rogáni helikopterezésben nem az volt a gond, amivel Csontos János Rényi Péter-i magasságokba emelkedve összehasonlítja Hadházy repülését, hogy a levegőben repült egy erre alkalmatos eszközzel, hanem hogy mindezt a magyar polgárok befizetett adóforintjaiból tette.

Persze ezt Csontos pontosan tudja, csak kifelejti véletlenül. Csontos persze egy logikai kuriózumra is képes írásában, hogy a földet a gazdáknak kormányprogram csak helyben lakó gazdáknak jutatott, kivéve, ha ellenzéki politikus rokonsága is licitált volna, mert akkor zöldbáró lesz, aki földet kap. Nem baj, a munkás-paraszt hatalom szellemi robotosainak a logika csak imperialista ármány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 08. 20:20
Akkor mégiscsak olvassák a Magyar Időket? Ha nem világos Rogán bérrepülése ihlette a repülős sztorit az aköré vert hiszti. Az idős férfi esete meg adalék a derék spicli jelleméhez. (pontosan annak hiányához)
Gajdics Otto
2017. február 07. 23:29
Kedves Eszter! Savanyú a szőlő? Amikor a népszabadság az egyik utolsó számában ezt írta: ''A liberális, rendszerváltó Fidesz fasiszta utódpártjának elnöke magasra tette a lécet, és leverte.'' http://nol.hu/velemeny/a-gonosz-birodalma-1634745 Nos akkor hol tetszett lenni. Ezer ilyen cikk volt. Amit Csontos János ír az vélemény és joga van leírni és szabadon le is írhatja. Ne állampártozzon, mert abban az időben bizony elvitték volna a más véleményt megformálókat. Csendesen jegyzem meg, hogy mind a három vélemény igaz, és ha önnek ez fáj akkor talán nem is lett hiábavaló a megjelentetésük.
paraklétosz
2017. január 30. 19:20
Mosatlan a körte a reflektorban.
Pinter68
2017. január 28. 11:07
Magyar Idők = kivénhedt volt kommunista médiamunkások gyűjtőhelye. Afféle elefánt temető, amin keresztül a Fidesz megfizeti hűséges médiaszolgáit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!