Hánynom kell tőletek

2017. február 22. 21:29

A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. Milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény.

2017. február 22. 21:29
Párkányi Eszter
Facebook

„Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. »Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság, kellett valamit csinálni.« Sikerült, milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény. Építeni nehezebb lenne, tudom. Hát hánynom kell tőletek.

Remélem a kortársaim, a magyar fiatalok többsége nem olyan és nem úgy gondolkodik, mint ti. A neveteket mától csupa kisbetűvel írom csak le.

#NOmentum #nemzetellenes #rombolás”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 448 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
martymcfájl
2017. február 25. 05:58
Eszter! Az ország szétlopása nem azt jelenti, hogy nincs az általad felsorolt, méretes dicsőséglista, hanem azt, hogy ennek takarásában a közbeszerzésben vagy éppen a földosztásban, vagy éppen a földgáz forgalmazásban lecsippentik azt a 15-30%-öt és kimenekítik offshore számlára, vagy igatlanbefektetésbe vagy állami és eus beruházásokat véletlenül megnyerő cégekbe.. Egyébként a legnagyobb poén szerintem az, hogy ha még idejében,( értsd a jelentkezéskor) megtartják a olimpiai népszavazást, kétharmaddal nyer az igen, már ha hiszünk az akkori közvélemény kutatásoknak.
interweld
2017. február 25. 02:40
hányjál Eszterke, legalább egy kicsit tisztul a belsőd
graycivil
2017. február 24. 08:36
Az olimpiai költségvetés az "egyébként is elvégzendő beruházások" nélkül 800 MrdFt-tal lett kalkulálva...propaganda tanulmányban. Akkor mennyi is lenne az annyi 2024-re?
graycivil
2017. február 24. 08:34
A Puskás stadion eredetileg 50 MrdFt-ról indult, most 190 MrdFt-nál tart. A vizes VB főuszodájának eredeti költségvetése 8 MrdFt volt, most 40 MrdFt-nál tart. Ez a nő tényleg ennyire hülye, vagy csak nagyon ügyesen tetteti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!