A Trump és Orbán közti párhuzamokról

2017. május 11. 09:43

Donald Trump sokkal inkább gyurcsányi, semmint orbáni karakter mind politikai, mind személyes, emberi értelemben.

2017. május 11. 09:43
B. Boogieman
Tutiblog

„Úgy tűnik, hogy Apu nem is annyira Apu, mint amennyire a jobboldal Trump-mámorban úszó képviselői szerették volna. Ezen a helyen pedig szeretnénk begyűjteni egy NAUGYEMEGMONDTAM-ot. Belemámorodtunk a liberális könnyek kéjes nyalogatásába, és elsikkadt a szembetűnő tény, miszerint Donald Trump NEM Orbán Viktor.

Donald Trump sokkal inkább gyurcsányi, semmint orbáni karakter mind politikai, mind személyes, emberi értelemben. A hasonlóságokat összegezve: a csávónak alaphangon az igazmondással és a valósággal van egy sajátos kapcsolata. Hajlamos a szenvedélyes igazságbeszédre, ami ugye pont olyan trollkodás, mintha azt mondaná valaki egy kihelyezett frakcióülésen, hogy „elkúrtuk”. Így kommunikál „hó pelyhekkel” és anti-PC üzemmódban a mi Donaldunk, minden közmegegyezést felborogatva teljesen új és meglepő politikai helyzeteket teremt. Pont emiatt győzött Trump: képes volt ezzel megbontani az amerikai modus vivendit a politikai életben. Fletónak ez felért egy politikai gyilkossággal (főleg mert a szenvedélyes igazságbeszédét egy hazugsággal megnyert választás után sikerült elsüsse). Trump azonban Őszöd-üzemmódban kampányolt végig (ez tisztességes megoldás amúgy) és ezzel ajtót nyitott csomó olyan véleménynek, amit az Obama-úthenger 8 éve alatt az SJW einsatzgruppook az amerikai Kulturkampf meszesgödrébe lődöztek. Ami jó, meg persze szórakoztató, sokat nevetünk az amerikai libnyafin, de messze nem elég a boldogságunkhoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2017. május 11. 17:33
TRump olyan versenyre nevezett be, amelynek szabályai nem nyíltak, ellenben nagyon is rejtettek! E szabályok nem ismertek tételesen. Az biztos, hogy több kapura támad. Az egyik ilyen kapu, amit médiadiktatúrának azonosíthatunk, azaz, a közélet - nem választott - urai ellen. Bizonyos, hogy NEM TAGJA A NEOKHONOK BANDÁJÁNAK, amely foglyul ejtette az amerikai nemzetet. De ezt úgy kell elrejtenie, hogy elkerülje a fizikai, esetleg politikai likvidálását, amelyre a neokhonok vicsorogva várnak.
Onurisz
2017. május 11. 14:03
gyurgyán torcsány
Onurisz
2017. május 11. 14:01
gyurcsántorgyán
brabant89
2017. május 11. 12:00
Habony-csicska média. Köpünk egyet és lapozunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!