Kampány után

2017. május 08. 07:29

A hisztérikus liberális politikusok és hangos sajtóorgánumaik már jó előre eldöntötték számunkra, hogy mi a jó nekünk, európaiaknak.

2017. május 08. 07:29
Kottász Zoltán
Magyar Idők

„A hisztérikus liberális politikusok és hangos sajtóorgánumaik már jó előre eldöntötték számunkra, hogy mi a jó nekünk, európaiaknak. A világban zajló folyamatokat a jó és a rossz csatájának szeretik láttatni, a tőlük eltérő nézeteket valló kormányoknak esélyt sem adnak. A varsói kormány ellen már hatalomra kerülése másnapján tüntetést szerveztek. Az EU-t elhagyó Nagy-Britanniát bukásra ítélik. Donald Trump minden megmozdulását támadják, Hillary Clinton támogatásával »ellenállást« szerveznek az amerikai elnök rendszerével szemben. A szicíliai ügyészt azonnal megbélyegzik, amiért egy-két rossz szót ejt a nem kormányzati szervezetekről. A magyar kormányt pedig ki tudja, hányszor nyilvánították már antiszemitának. Csak úgy. Mert hasznos ütőkártya, ha elfogytak az érvek.

Mi azonban hallgassunk a józan eszünkre, és tettei alapján ítéljük meg a következő francia államfőt. Emmanuel Macron nemrég szankciókkal fenyegette meg azokat az országokat – köztük Magyarországot –, amelyek nem tartják tiszteletben az Európai Unió értékeit. Bízzunk benne, hogy az új elnök kijelentése csupán a kampány hevében elhangzott populista szlogen volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. május 08. 14:16
IGEN!
krakken96
2017. május 08. 13:18
jó ötletei vannak,igazából kissé meglepődtem,hogy a CNN poll szerint Macron állt legközelebb hozzám(Fillonnal szemben) és ha sikerül felébresztenie a Hollande által szétvert Cinquéme République-ot akkor az EU oszlopaként a nemzet betöltheti a de Gaulle által neki szánt szerepet.
Berecskereki
2017. május 08. 12:54
Nem a szlogenekből, kinyilatkoztatásokból kell értéket levonni, hanem a tettekből. Más a választási kampány és más a kormányzás. Ne feledjük: az ördög a részletekben búvik. Majd a nemzetgyűlésben kiderül, hogy mekkora Macron támogatottsága és mire lesz képes.
Mich
2017. május 08. 10:39
"Mi azonban hallgassunk a józan eszünkre" ...ezután is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!