A liberalizmus annyira halott meg idejétmúlt..

2017. május 08. 09:51

...hogy a franciák éppen modern kori történelmük első (jó, d'Estaing hívőknek: második) liberális elnökét választották meg. Kétharmaddal.

2017. május 08. 09:51
Tóth Csaba
Facebook

„A liberalizmus annyira halott meg idejétmúlt hogy a franciák éppen modern kori történelmük első (jó, d'Estaing hívőknek: második) liberális elnökét választották meg. Kétharmaddal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. május 09. 21:32
ecsem en azt hittem , hogy busi picsa vagz..... hat erre kiderul , hogy buzi faszi vagy ..... eszem faszom meg all!!!!! mik vannak
Akitlosz
2017. május 08. 23:01
Liberális? Hát centristának szokták írni eddig. A szocialista kormánynak és pártnak volt a tagja. Maximum szociálliberálisnak láttam eddig címkézni, de a szerző az első, aki szerint tisztán liberális, úgyhogy egyelőre nem hiszek neki.
Héja
2017. május 08. 18:50
Tóth Csabának csak annyit: a "liberális" Macron két évig a szoci Hollande gazdasági főtanácsadója, újabb kettő évig minisztere volt. Miután Hollande és a szocik iszonyút taknyoltak, Macron, a bankfiú hirtelen liberális lett. Pártja nincs, szavazói vegyesek, mint a töltött káposzta. Macron a nyúl a cilinderből. Meghajlás, taps, függöny, újabb taps. Az előadásból kimaradt tízmilliók nem érdekesek. Liberók, színesek, áljobbosok színházát láttuk.
noMores
2017. május 08. 18:42
Na ezt nem kellett volna: vert bofognek a fideszes agyhalottak:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!