De hát tudtuk... (2)

2017. június 07. 07:17

A muszlim radikalizmust ki kell irtani, és el kell takarítani Európából. Bárhogyan, bármi áron és azonnal. Minden egyes, akár csak kicsit is gyanúsítható képviselőjével együtt.

2017. június 07. 07:17
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„»Igen, tudtuk előre. Pontosan tudtuk, hogy csak idő kérdése, és valahol be fog következni. Valahol majd megint felrobban egy bomba, valahol megint közénk hajt egy teherautó, valahol ismét megkéselnek valakit közülünk az utcán.« Ezt május 24-én írtam itt, ezeken a hasábokon. Most június 7-e van. De a londoni terrortámadás már június 3-án megtörtént. Két hetet sem kellett várni Manchester után. Hol lesz a következő? London egy másik kerületében? Berlinben, Párizsban, Amszterdamban? Csak ezt nem tudjuk. Minden mást tudunk.

És persze azt is tudtuk előre, ami mindig csak utólag derül ki. Most például ez: »Khuram Butt, a szombati londoni mészárlás egyik elkövetője korábban szerepelt egy iszlamista radikalizmusról szóló brit dokumentumfilmben. Egy parkban imádkozott, és rendőrökkel vitatkozott benne.«

A kérdéses film megtekinthető, a Mandiner hoz is belőle fontos részletet. Azt, amikor az a bizonyos »parkban imádkozás« történik. Khuram Butt és társai abban a parkban, akkor egy ISIS-zászló előtt leborulva imádkoznak.

És? Történt valami? Khuram Butt elszenvedett bármilyen retorziót? Nem szenvedett el semmit. Hazament, tett-vett, aztán eltervezte és végrehajtotta a merényletet. Társaival megölt hét embert, megsebesített 48-at, közülük több mint húsznak válságos az állapota. És ott vannak a többiek. Akikkel abban a parkban együtt imádkozik. Vajon letartóztatták már őket? Kiutasították gyorsított eljárásban az országból, és ellenőrzés mellett ki is toloncolták már az összeset? Persze hogy nem. És miért nem? (...)

Ideje felvetni az európai bennszülöttek élethez való jogát. A hagyományos életformákhoz való ragaszkodás jogát. Ezen jogok pedig nem egyeztethetők össze a muszlim radikalizmussal. Magával az iszlámmal se nagyon. Az iszlámot a helyére kell szorítani, hogy soha többé ne kelljen európaiakat temetnünk, és ne kelljen félelemben élnünk.

A muszlim radikalizmust ki kell irtani, és el kell takarítani Európából. Bárhogyan, bármi áron és azonnal. Minden egyes, akár csak kicsit is gyanúsítható képviselőjével együtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. június 07. 17:37
Valaki keresse meg mar a gyogyszeret a fiunak. Barhogyan barmi aron a legkissebb gyanu jelere? Nehogy teged is eltakaritsanak mert hat lehet azert uszitasz ilyen habzo szajjal mert zugmuszlim vagy. Latod, a gyanu mar fenn is all. Bar a gyanu hogy egy hisztizo idiota vagy azert erosebb.
Mich
2017. június 07. 12:30
"Az iszlámot a helyére kell szorítani, hogy soha többé ne kelljen európaiakat temetnünk, és ne kelljen félelemben élnünk." Egyetértek.
Valodi
2017. június 07. 12:10
"A magyar letelepedésikötvény-program azért népszerű, mert olcsó, gyors és egyszerű az ügyintézés, nem vizsgálják a készpénz eredetét, nincs különösebb vizsgálat, és a magyar hatóságok nagyon elnézők. (Anna Chen, a CIBA Investment ügyvezető igazgatója)" https://kolozsvaros.com/2017/06/07/hogy-tizenhetedszer-is-ugyanazt-kerdezzuk-tole-amire-mar-tizenhatszor-bszott-valaszolni/
sztálin elvtárs
2017. június 07. 11:51
Szerintem el fog jönni az a pont mikor a fehér lakosok megunják és elkezdik legyilkolni a távolról érkezőket, meg megszavaznak valakit aki deportálja őket. Sajnos nincsen olyan opció, hogy ez a sztori békésen zárul, az a hajó már réges-régen elúszott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!