Az MSZP és a gazdasági bűncselekmények

2017. június 27. 15:13

A különbség az, hogy a Fideszben az a drill, hogy ha rosszat csinálsz és le is buksz, akkor le is ülöd.

2017. június 27. 15:13
Botond Bálint
Magyar Idők

„Csak úgy megjegyzem, hogy a szocialisták éppen a magyar történelem legnagyobb korrupciós botrányának középpontjában állnak, pont azok a budapesti szocialisták, akik a párt potenciálisan legerősebb választókerületeiben fognak indulni. A 4-es metró ügye mekkorákat fog még robbanni? 

Ki az a hülye, aki ilyenkor még erőlteti a korrupciós témákat?
Szegény jó Simon Gábor ügyéből azt az egyet azért le lehetett szűrni, hogy a legártatlanabb képű szocialistáról sem lehet biztosra mondani, hogy nem birtokol néhány százmillió olyan jó magyar forintot, amelynek eredetéről nem tud elszámolni. És a Zuschlag Jani? Ő is egyedi eset volt?

Természetesen eszembe sem jut olyasmit állítani, ilyet csak a liberális sajtó szokott az övéiről, nyilván az objektivitás jegyében, hogy most nincs korrupció. Persze hogy van. Persze hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.

A különbség az, hogy a Fideszben az a drill, hogy ha rosszat csinálsz és le is buksz, akkor le is ülöd. Valamint (állítólag), már ahogy a szocialisták egyébként a Fidesz működését a maga gyermeki lelkükkel elképzelik, Orbán Viktor személyesen fog haragudni rád. Ismerjük el, ez komoly visszatartó erő lehet.

A szocialistáknál nem lehet kipontozódni, ha elég erőszakos vagy, na meg jó elvtárs, akkor nem lehetsz annyira hülye vagy gazember, hogy ne fogadjanak vissza, Hunvald elvtárs is hasít. Szegény Cusi is csak azért lett pária, mert megrendültségében többet fecsegett, mint kellett volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lado Lepoglavski
2017. június 27. 21:50
"Fideszben az a drill, hogy ha rosszat csinálsz és le is buksz, akkor le is ülöd." :-) Ez az év vicce.
Mindjárt
2017. június 27. 18:07
Botond Bálint, Magyar Idők "Fideszben az a drill, hogy ha rosszat csinálsz és le is buksz, akkor le is ülöd." Ez asztán tud nyalni meg hazudni is. Fidesz minden idők legkorruptabb kormánya. Maffia kormány. Van egy beépített házi főügyészük aki minden gazemberségtől megvédi a tolvaj felcsúti bandát.
BőröndÖdön
2017. június 27. 16:50
A Polt miatt nincs börtönben még a fideszes tolvajsereg...
Mich
2017. június 27. 16:06
"Szegény jó Simon Gábor ügyéből azt az egyet azért le lehetett szűrni, hogy a legártatlanabb képű szocialistáról sem lehet biztosra mondani, hogy nem birtokol néhány százmillió olyan jó magyar forintot, amelynek eredetéről nem tud elszámolni. És a Zuschlag Jani? Ő is egyedi eset volt?" Ezt akarják a libsibolsinácik elhitetni velünk, a balfácánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!