A csodafegyver maga a magyar választópolgár

2017. július 03. 17:32

Az európai politika átfordul, és ha picit is hiszünk a demokráciában, akkor higgyünk abban is, hogy nem Soros György fogja megmondani, mi történjen ezen a kontinensen. Interjú.

2017. július 03. 17:32
Kósa Lajos
Pesti Srácok

„Az biztos, hogy a kormány minőségi ellenfelet választott Soros György képében, aki nyilván most Önök ellen mozgósítja a hálózatát, amely világszerte forradalmakat volt képes kirobbantani és kormányokat megbuktatni.

A fák nem nőnek az égig! Lehet, hogy Soros György hálózata nagyon kiterjedt, de kétségtelen, hogy az Európai Unió több száz millió lakója lassan felismeri, hogy a migráció nem jó, továbbá, hogy a migránsok nem oldják meg a demográfiai- és munkaerő problémát, ellenben egyáltalán nem tisztelik a kultúránkat és a szokásaikat, így tehát nagyon komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Az európai választási kampányok többsége immár a migrációról szól. Az európai politika tehát átfordul, és ha picit is hiszünk a demokráciában, akkor higgyünk abban is, hogy nem Soros György fogja megmondani, mi történjen ezen a kontinensen.

Értjük, de konkrétan miként akar védekezni a kormány a nemzetközi intrika ellen?

A csodafegyver maga a magyar választópolgár, hiszen majdnem kilencven százaléknyian támogatják a kormányt a határok megvédésében és a migráció kezelésében. Amíg ez az egység létezik, addig a brüsszeli-, vagy a Soros-féle politikának nincs esélye Magyarországon.

Orbán Viktor szerint az említett amerikai spekuláns nemzetközi maffiahálózatot működtet és Európa békéjét veszélyezteti. Ha ez igaz, a Nyugat ezt miért tűri el?

Mindenki tudja, hogy a nyugati elit véleménye markánsan eltér az emberekétől, márpedig ezt az állapotot egy demokráciában sokáig nem lehet fenntartani. Ez a véleménykülönbség lassan szétfeszíti a hagyományos demokráciákat, a régi nagy baloldali- és részben jobboldali pártok a porba hullanak az európai népharag által. Franciaországban is ez történt, még ha a centrista Emmanuel Macronnal nem biztos, hogy azt kapják a franciák, akit remélnek. Soros György nevét emlegetjük, ő kétségtelenül egy ügynökhálózatot működtet, de valójában többféle érdek mozgatja az illegális migrációt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. július 03. 20:17
1,5 millió terrorizálja a 6,5 milliót: fidesz választási rendszer.
Conduct
2017. július 03. 19:58
Köszi,Lajos!Kettes,de tőletek ez is szép.
kozmosz
2017. július 03. 19:58
Ennél a cikknél kreténtalálkozó van.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. július 03. 19:51
az a 2 millió aki sakkban tart 8 milliót tényleg maga a csoda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!