Üldözik, de boldog

2017. augusztus 30. 13:55

Mindenki engem üldöz, ha kicsit leengedem a kardomat, máris döfnek. Interjú.

2017. augusztus 30. 13:55
Hosszú Katinka
MOL

A sikereket pedig halmozza, úszóként már mindent elért, hiszen most hazai közönség előtt is világbajnok lett. Hova tovább?

Tokióba. Az előttem álló évben versenyzőként nagyokat léphetek előre. Jövőre »csak« Európa-bajnokságot rendeznek, nem lesz rajtam nagy teher, kísérletezni fogunk, azt csináljuk majd, amit a hosszú távú felkészülés szempontjából jónak látunk. Úgy érzem, hogy idén elért győztes idők 200 és 400 méter vegyesen nem tükrözték azt a munkát, amit a felkészülésbe beletettem. A fejemben idők vannak kitűzve, amiket el akarok érni, mert ha nem lépek előre, akkor a következő három évben utol fognak érni. Rövidpályán, 400 vegyesen éppen a napokban döntötték meg a világcsúcsomat, mindenki engem üldöz, ha kicsit leengedem a kardomat, máris döfnek. Tudom, hogy a japánok, az amerikaiak és az ausztrálok most is azt elemzik, hogy hogyan úsztam nagymedencében 2.06.12-t 200-on, a 400 vegyesben pedig hogyan értem el a 4.26.36-os világcsúcsot. Ha nem faragok tovább ezeken az időkön, akkor esélyt adok nekik arra, hogy Tokióig utolérjenek, ezt pedig nem engedhetem meg magamnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 31. 09:27
Katinka marcangolása egy nagyon hitvány magyar szokás. Nemzeti tragédiának tartom ahogy a magyarok a társadalmuk legaljából választják ki vezetőiket és minden erővel rombolják azokat akik istenadta tehetségük és emberfeletti munkájuk során felemelkednek a tömegből. Katinka egy csodálatos magyar érték. Biztos vagyok benne, hogy az amerikaiak boldogan fogadnák el magukénak de Katinka mégis magyar akar lenni, magyar színekben versenyezni, csodálatot és elismerést hozva Magyarországnak és a magyar sportnak. Mit kell tenni egy ilyen csodálatos magyar lánnyal? Mocskolni kell. Marni kell. Ez kérem a szomorú magyar valóság. Szégyellhetik magukat.
Morgen
2017. augusztus 30. 20:54
Szerintem senki sem üldözi Katinkát. Olyannyira nem, hogy bizony szépen részesül bizonyos javakból. Nem baj, csak furcsa ez a megnyilatkozás. Valami azt súgja, hogy nagyon is tudatosan "üldözteti magát".
Mindjárt
2017. augusztus 30. 17:30
Katinka problémái akkor kezdődtek amikor elzavarta a felcsúti cigány haverját, a csoportos nemi erőszakért elítélt kiss lászlót. Katinka nyerhetett volna egy fél tucat aranyérmet a riói olimpián és egy másik fél tucat aranyérmet a budapesti úszó világbajnokságon, a felcsúti cigány kityái akkor is gyűlölnék.
atila68
2017. augusztus 30. 16:29
Sokat tettél azért amit elértél Kata. minden elismerést megérdemelsz érte. De azért is sokat tettél, hogy sok ellenséged legyen. Talán ha udvarias vagy. Használod a kérem köszönöm szívesen szavakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!