Büdös a munka, avagy ki fog itt dolgozni?

2017. szeptember 07. 07:46

Ez ma Magyarország, lassan nincs, aki dogozzon: Alekszej Grigorjevics Sztahanov, most segíts meg minket.

2017. szeptember 07. 07:46
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Hogy a munkamenet végére érjünk, érdemes tehát rögzíteni: aki dolgozni akar, kiment, aki itthon maradt, annak nemigen akaródzik dolgozni. Néhány éve a munkanélküliség miatt keseregtünk, most meg a munkaerőhiány miatt tördeljük a kezünket. Kész. Ez ma Magyarország, lassan nincs, aki dogozzon: Alekszej Grigorjevics Sztahanov, most segíts meg minket. Az emberfeletti munkateljesítmény legendája, a kommunista világ bálványa egy nap alatt állítólag 102 tonna szenet bányászott: ha nem lenne pontosan 40 éve halott, tarthatna néhány tréninget.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. szeptember 07. 23:21
Olvasva a hozzászólásokat látom, hogy sokan szidják a szerzőt. Érthető, jogos is. De nem csak az ő felelőssége. Úgy tűnik, hogy Van egy ilyen kampány a médiában, hogy a munkaerőhiányt kell sulykolni. Nem baj, hogy nem igaz, ha kellően sokan, kellően sokszor, kellően sokáig munkaerőhiányoznak, akkor előbb-utóbb elhiszi a nép. Kétlem, hogy maguktól jutna az eszükbe a téma, ennyi sok újságírónak ilyen sokáig. Ez a feladat, erről kell írniuk. Ők meg csak a munkájukat végzik. Úgyhogy ez irányított kampánynak tűnik.
Akitlosz
2017. szeptember 07. 23:12
Nem létezik semmiféle munkaerőhiány Csupán virítani kell a devlát és annyi munkaerőt kapnak amennyit csak akarnak. Van az a pénz, amennyiért nemhogy a magyarok nem mennének külföldre dolgozni, de még a külföldiek is ide akarnának jönni. Dolgozni. A balekok hála az égnek szerencsére tényleg fogyóban vannak már.
puszika
2017. szeptember 07. 17:39
Mit szólnál egy szívlapát nyeléhez Tóth fiam ott a bányában Sztahanov mellett?? Vagy itthon építőipari segédmunkásként?Firkászból van elég.Az Indexnél úgy nyolcvanan veri a klaviatúrát.Nálatok?? Várom a választ!!
nyugalom
2017. szeptember 07. 16:25
Hol él ez a fazon - vagy csak jól fizetik ezért a sok ostobaságért?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!