Lázár nélkül összeomlik az államigazgatás

2017. szeptember 12. 09:02

Nekem nem komám a kancellária miniszter. Ám ha haza vonul fácánra vadászgatni négy évre, akkor Isten óvja Magyarországot.

2017. szeptember 12. 09:02
Vágó Gábor
Falra ment a parlament

„Nekem nem komám a kancellária miniszter. Ám ha haza vonul fácánra vadászgatni négy évre, akkor Isten óvja Magyarországot. Lázárt rühellik és félik a Fideszen belül, mert a fekáliát is kitapossa a dolgozóiból olyan munkatempót diktál. Nélküle a semmihez sem értő exfidelitasos osztályvezetőkkel teletűzdelt államigazgatás fél év alatt összeomlana.

Lázár nem egy szerethető politikus. A cinizmus mintapéldánya. Ahogy Taplós mondá: Úgy mosolyog, mint a macska, aki éppen bekapott egy kanárit. De neki köszönhető, hogy a velejéig korrupt, szakértelmet nélkülöző rendszer működik. Ha nem volna, a kormányzást imitálni sem tudná a Fidesz. Szétszednék egymást a különböző oligarchák által bérelt főosztályvezetők, mint a bolond gyerek a nápolyit. Pufimellényben rozéfröccsöt szörcsögve játszanák a House of Cards megye kettőt, csak közben működésképtelen lenne az ország.

Én nem értek egyet azzal, hogy minél rosszabb, annál jobb. Az országunk működése elsődleges. Egy kaotikus balos-jobbikos kormányzás is hatékonyabb lenne, mint a NER Lázár nélkül. Szóval vagy megnyeri az ellenzék 2018-at, vagy maradjon Lázár. Minden más lehetőséget a magyar állam sínyli meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. szeptember 13. 13:42
Lázár is sikeres politikus, mintahogy Varga Mihály is, Szíjjártó is, és kiváltképp Orbán! Amúgy Lázár azt mondta, ha Orbán felkéri a folytatásra,akkor megfontolja, ami udvarias és diplomatikus igent jelent.
2017. szeptember 12. 23:17
Vágó Gábor végül is a maga akár szimpatikusnak is nevezhető módján a tudtunkra adta, hogy Lázár ugyan rossz társaságba keveredett, de ott legalább derekasan helytáll. -:)
Gregorius
2017. szeptember 12. 22:55
Kár lenne, ha Lázár visszavonulna vidékre. OV-t felmorzsolná a napi rutin, láthatóan akkor lesz újra régi önmaga, ha igazi kihivás előtt áll pl. az Uniós Parlamentben. Ezt a napi koordinatív munkát viszont L. kitünően elvégzi, ráadásul esze is van meg egy szarkasztikus humora és még frappánsan válaszolni is tud.
Zsolt75
2017. szeptember 12. 22:28
"egy kaotikus balos-jobbikos kormányzás " Igen, ezt mindenképp el kell kerülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!