Szanyi Tibor becsülete

2017. október 22. 12:24

Szanyi ünnepe szimbólum, és bizonyíték mindarra, ami miatt ezeket mind a mai napig pusztán el kell viselni, tűrni kell, mint a megszáradt, kifehéredett kutyagumit az árokparton, és soha nem lehet beemelni őket a nemzeti közösségbe.

2017. október 22. 12:24
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Szanyi Tibor üzent 1956-ról. Egy meglincselt ávós képével, és azzal, hogy idézőjelbe tette az ünnepet. Azt írta a meglincselt ávós képe alá, hogy »ünnephez« közeledvén...

Értjük

S talán azt is mondhatnánk, semmi szükség nincs arra, hogy ennek az »embernek« aljasságával foglalkozzunk, de ha ezt mondanánk, nem lenne igazunk. Ugyanis Szanyi »ünnepe« messze túlmutat önmagán, Szanyi »ünnepe« szimbólum, és bizonyíték mindarra, ami miatt ezeket mind a mai napig pusztán el kell viselni, tűrni kell, mint a megszáradt, kifehéredett kutyagumit az árokparton, és soha nem lehet beemelni őket a nemzeti közösségbe.

Amúgy pedig, csak a miheztartás végett: A Nagy Francia Forradalom mindjárt egy becstelen lincseléssel vette kezdetét: a Bastille-t védő Bernard-Jourdan de Launay délután három órakor kitűzte a fehér zászlót a bástyára, és megállapodott az ostromlókkal, hogy embereivel szabadon elvonulhat. Ezt megígérték neki, majd a fegyvertelenül utcára lépő katonákat parancsnokukkal együtt meglincselték, és a halott katonák fejét lándzsára tűzve járkált a városban fel-alá a csőcselék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2017. október 24. 16:08
Nincs ebben semmi meglepő! Molnár és Gyurcsány, a bandájával együtt, akik átmentették magukat az mszp-be, ugyanezt vallják, csak ez az alkoholista, no meg a pufajkás rokona az, aki ki is mondja. Ha már elmulasztották eltávolítani őket a közéletből, most egy a feladat, addig nem szabad a hatalom közelébe sem engedni őket, amíg egytől-egyig ki nem halnak.
noMores
2017. október 23. 22:42
Már nem "ők", hanem "ezek". ... Odavagyok ezért a keresztyén emberért, Bayer Zsolt lovagkeresztes alkotóművészben tombol a szeretet hazájáért, honfitársaiért, a tolerancia és a mértéktartás volt a jele az már óvodában, a kirekesztés, árokásás tőle áll a legtávolabb a fideszes táborban, eltökélten próbálja kibékíteni az ellentétes oldalon állókat, nem nyugszik, míg uszítást, manipulációt tapasztal, a kormánypropagandától mindig távol tartja magát, kizárólag a tárgyilagos igazság pártján áll.
néhai Ch.Pilot
2017. október 23. 15:37
És még a szocik mondják magukat nyugatosnak! Hahaha. A Time magazin címlapján anno, nem egy ÁVÓ-s hanem a "Pesti srác" képével jelent meg. Tehát Szanyi harcban áll a Nyugattal?
Graf
2017. október 23. 11:11
No de emberek, Szanyi alkoholista elvtársat ki választotta meg európai parlamenti küldöttnek. Ott is mutogatja a halott ávós képét.az EU meg tapsikol neki. Milyen szörnyűek ezek a magyarok.! A Zorbán tartozik a nemzetnek a szanyiféle söpredék likvidálásával , legalább is semlegesítésével. Ahogy én látom ez megtörténhet az Országház Horn Gyula termében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!