Vidéki sajtó

2017. november 27. 16:46

Csinálhatnak az újságírók szuper újságot az úri közönségnek, a választást nem ők fogják eldönteni.

2017. november 27. 16:46
Pintér Bence
Magyar Nemzet

„Csinálhatnak az újságírók szuper újságot az úri közönségnek, a választást nem ők fogják eldönteni. A választást azok az emberek fogják eldönteni, akik jelenleg folyamatosan migránsellenes és Soros-ellenes propagandát kapnak a helyi hírek mellé; akik a közmunkát és a fejlesztési pénzeket uraló helyi fideszes tótumfaktum és hűbérlánca kényétől-kedvétől függenek; azok, akik már a kocsmában sem tudják kibeszélni a világ dolgait, mert nincs kocsma – legföljebb egy kis herbál van. Azok, akik a fenti propaganda nyomán bármilyen idegenre rendőrt hívnak, biztos, ami biztos. Azok, akiket talán leginkább cserben hagyott a Fidesz, mégis minden esély megvan rá, hogy rájuk fognak szavazni, vagy ha nem, akkor hát másra sem.

Ezen egy Politis.hu, legyen bármilyen minőségi és jó olvasmány a jómódú ellenzéki rétegeknek, nem fog segíteni. A szintén közösségi finanszírozásból támogatott Átlátszó frissen indult, vidéki problémákkal foglalkozó aloldala már sokkal jobb irány; ahogy az E-demokrácia Műhely Egyesület otthon nyomtatható újságjai is értelmesebbnek tűnnek ennél. S hát az sem lehet véletlen, hogy az amerikai kormány egészen konkrétan a Fidesz által teljesen lerabolt vidéki sajtót szeretné megemelni némi pénzzel a választás előtt.

Miközben a fővárosban azon gondolkodunk, kinek kivel kellene vagy nem kellene összefognia; hogy legyen-e Budapesten olimpia; vagy hogy vajon mennyi baromságot tud mondani sima arccal egy kormánypárti politikus, mielőtt elröhögné magát, addig odakint, a semmiben, ahol leginkább semmi nincs, már rég eldőlt, hogy mi lesz jövő májusban. Ahogy a nemrég indult, Tett nevű újbaloldali blog vidéken élő szerzője Tarr Bélát idézve gyönyörűen megfogalmazta: »Csak nézhetjük, ahogy telik a kurva élet, míg megesz minket a rák, a HIV, az AIDS. A depresszió, az alkoholizmus és a herbál.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2017. november 28. 07:51
Hát, elég nagyot fordult a világ ezzel a Bence gyerekkel is. Van az a pénz... Ez a mondat is igazi gyöngyszem: "azok, akik már a kocsmában sem tudják kibeszélni a világ dolgait, mert nincs kocsma" - vádolom a fideszt a vidéki kocsmák bezárásával!
szervita
2017. november 28. 07:50
A Tett tetve lett itten idézve. Madarat tolláról idézőt, idézettjéről.
catalina9
2017. november 28. 07:14
Tett nevű újbaloldali blog vidéken élő szerzője Tarr Bélát idézve gyönyörűen megfogalmazta: »Csak nézhetjük, ahogy telik a kurva élet, míg megesz minket a rák, a HIV, az AIDS. A depresszió, az alkoholizmus és a herbál.«” és főleg a liberális nihil..
Mich
2017. november 27. 22:27
Na már a Bence troll és a G.média is pályázik a CIA ügyvivő 200 milliójára...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!