Radikális ígéretek

2017. november 23. 16:46

Az ellenzék azon része, amely már volt kormányon, és kőkemény a szerepe abban, hogy ma itt tartunk, jobb lenne, ha hallgatna.

2017. november 23. 16:46
Szabó Zsolt
Magyar Nemzet

„Budapesten 2018 tavaszán hiába is próbálnak a pártok hagyományos kampányígéretekkel szavazatot szerezni. Nem fog menni. Mivel is szédítenék a derék fővárosiakat a parlamenti mandátumokra ácsingózó politikusok? Egyszer majd befejezik a 3-as metró felújítását? Ugyan már, örülhetünk, hogy elkezdték az északi szakaszon. Éppen most várnak pénzt a nemrégiben megállított Brüsszeltől. Abból ugyan a középső és a déli részre nem futja, de legalább akadálymentesítésre nem kell költeni. Az ugyanis nem lesz. Mondhatnák, hogy legalább Demszkyéket leleplezik, kiderül róluk, hogy summantottak a 4-es metrónál. De nem, hét éve keresik a másfél évtizedes bizonyítékokat. Egy ideje nyomozók hada jár egy szem hivatalnok nyomában, aki osztályvezető vagy valami efféle lehetett. Az igazi felelősök régóta nyugodtan szemlélik a fejleményeket.

Tehát a kormánypártiak nem apellálhatnak arra, hogy milyen jó lesz nekünk, de arra sem, hogy milyen rossz lesz másoknak. Már egy újabb stadionépítés sem hoz lázba senkit, sem a támogatókat, sem az ellenzőket. Akikre Soros György óriás fejével, migránshordák rémképével rá lehetett ijeszteni, azok már úgyis félnek, gondolkodás nélkül ikszelnek.

Az ellenzék azon része, amely már volt kormányon, és kőkemény a szerepe abban, hogy ma itt tartunk, jobb lenne, ha hallgatna. Mégis ők a legharsányabbak, egyben a legesélytelenebbek is. Az újdonászoknak sincs könnyű dolguk. Mire kontrázzanak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. november 24. 13:49
Napi FIDESZDSZ maffia hírek: http://index.hu/sport/2017/11/24/olimpiai_penzbol_epitett_csanyi_golfklubot_orban_es_meszaros_telkei_koze/ --- „Hadházynak a helyszínen azt mondták, nincs nyilvántartás arról, hogy hány levelet kaptak.” http://index.hu/belfold/2017/11/24/hadhazy_kamu_hogy_1_7_millioan_kulstek_vissza_a_konzultaciot/ --- A FIDESZ maffia szívósan növeli az adókat: „Magyarország a lista első negyedébe, a 8. helyre került: a 2015-ben mért 39,01 százalékról tavaly 39,41 százalékra nőtt az adóterhelés.” http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/tovabb_romlott_a_helyzet_otven_eve_nem_volt_ilyen.651792.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link --- A FIDESZDSZ maffiózók váltják egymást: http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/tovabb_romlott_a_helyzet_otven_eve_nem_volt_ilyen.651792.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
makapaka2
2017. november 24. 09:44
Egy Simicska csicska bejelentkezett.
atila68
2017. november 24. 07:27
A politikai prostitúció nekem valahogy nem .... Bocs.
kispufi
2017. november 23. 21:57
Tehát nyilván a Cicvarek Gabi kell. De mi a faszra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!