Tusnád után

2018. augusztus 01. 07:10

Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök foglalja el a főgonosz amúgy is hozzá passzoló szerepét.

2018. augusztus 01. 07:10
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Persze az ellenzék a tárba készített egyenközleményekkel azért most is megrevolverezte a hétvégi eseményt, aztán folytatta ott, ahol abbahagyta. Például az MSZP legfőbb témája most az, hogy mit kezdjen a képviselői fizetésemeléseket a parlamentben megszavazó, amúgy ezzel az elnökség határozatát végrehajtó politikusaival. A probléma kéthetes, ám a hegyek egeret vajúdtak: a különbözetet tegyék egy alapba, aztán a gázáremelés és a devizahitelezés bevezetését is elfeledő szocialistákra oly jellemző szolidaritás jegyében majd elköltik valahogy. Csak nehogy wellneszezés legyen belőle, mint Simon Gáborék éhségmenetéből!

A DK állítólagos házi újságjában eközben zsebellenzéknek nevezik a szocikat, mondván, néhány politikusuk odatévedt a tusványosi fesztiválra. Nem értjük a pocskondiázást, ezek a bátor urak, köztük Molnár Zsolt és Ujhelyi István, kőkeményen belemondták az Index kamerájába, hogy a kormány diktatúrát épít. Csak ezután jöhetett egy könnyű sör.

És ha már Tusnádfürdő: ebben a témában nyilván Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök foglalja el a főgonosz amúgy is hozzá passzoló szerepét, lévén továbbra is kitart amellett, hogy a határon túliak nem is igazi magyarok. A székelyek például lényegében románok, ha jól értjük. Ez a »történet« sem túl vonzó alternatíva a nemzetegyesítés, sőt, nemzeterősítés orbáni tervével szemben. Gyurcsány amúgy legfeljebb a baloldalnak nevezett tábort akarja egyesíteni, azt is csak akkor, ha őt emelik pajzsra. Csinált már ilyet, Medgyessy Péter tudna mesélni. Sokáig nyögte az ország.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. augusztus 01. 10:00
"...Persze az ellenzék a tárba készített egyenközleményekkel azért most is megrevolverezte a hétvégi eseményt, aztán folytatta ott, ahol abbahagyta. Például az MSZP legfőbb témája most az, hogy mit kezdjen a képviselői fizetésemeléseket a parlamentben megszavazó, amúgy ezzel az elnökség határozatát végrehajtó politikusaival..." - írja, meg hogy "...Gyurcsány Ferenc... foglalja el a főgonosz amúgy is hozzá passzoló szerepét..." - és lebukott miniszterelnöközi a volt miniszterelnököt a saját bukott miniszterelnöke támogatásaképpen. Gondolom, míg szétnyálazta a "hétvégi eseményeket" nem volt ideje magának és a lapjának beszámolni arról, hogy mi is volt a baj azzal a fizetésemeléssel, és mi volt benne a szerepe a kormánypártnak. De előbb a passzoló szerepről. A magukéról. Nos, az a cipőhöz ragadó, bűzös, majd kővé száradó fura anyagéhoz hasonló, ami még legyártójának, a macskának sem kell... Ja, és a Fidesz szerepe. Semmi különös, csak a szokásos. El akarta érni, hogy a képviselők fizetésemelését az egész Parlament szavazza meg, ne csak ők. Ez "politikailag" jobban néz ki. S ezt úgy érték el, hogy ellenkező esetben megszavaztatnak a többségükkel egy olyan tv-t, melyben különbséget tettek volna az emelésnél az egyéni képviselők javára - ezzel ellehetetlenítve az ellenzéket. (Mivel a zömük listán került be.) Szóval csak a szokásos aljasság.
Antigoné
2018. augusztus 01. 09:12
A Féleszű egy ökör. Következetes. 2004 óta mondja ugyanazt a határon túli magyarokról. Az ökrök sorsát meg ismerjük.
Magyarok Pásztora
2018. augusztus 01. 09:02
A dobrev párt a '18-as hazaáruló patkány komcsik mai generációja.
farkasflori a vizicsoda
2018. augusztus 01. 08:19
fogonosz kell? nesztek! mocskos tolvajtempo.. https://444.hu/2018/08/01/nagy-a-forgalom-az-orban-banyanal-es-gyakran-feltunnek-meszaros-lorinc-uzlettarsanak-teherautoi-is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!