Az alpáriságnál több kell

2018. augusztus 03. 15:26

Bármennyire is megérdemelné a bukást, a »MUIE PSD« rendszámra, falakra és lucernásra történő felrajzolásával nem lehet eltávolítani a hatalomból Liviu Dragneát és csapatát.

2018. augusztus 03. 15:26
Rostás Szabolcs
Krónika

„Van azonban ennek a történetnek egy másik vetülete, ami legalább ilyen aggasztó, és amely a hazai társadalom mélységes erkölcsi züllésére utal. Az elmúlt hetekben a fél ország leplezetlen kéjjel, elégedetten csettintve üdvözölte a Svédországba szakadt férfi ama gesztusát, amely fölött a jól nevelt és jóérzésű emberek rendszerint pironkodnak és megbotránkoznak. A kormánypártot orális szexre, fellációra felszólító felirat (»muie« annyit tesz, mint »szopsz«) mögötti alpári, obszcén, szexista üzenet azoknak a neveletleneknek, műveletleneknek, mondjuk ki: bunkóknak a sajátja, akik számára a vitakultúra kimerül a vitapartner becsmérlésében.

Miközben azzal vádolja a rendőrséget, hogy kiskorú fia jelenlétében vonták be a jogosítványát, és emiatt együtt maradtak az út szélén, az egyedi rendszámával protestáló férfi szülőként is helytelenül járt el, amikor vulgaritásra tanította gyermekét. Mindazonáltal a polgári kiállás politikai tekintetben is elhibázott, a szociáldemokrata alakulat orális aktusra való felszólítása ugyanis nagyon kevés politikai ellenálláshoz, kormánybuktatáshoz.

Bármennyire is megérdemelné a bukást, a »MUIE PSD« rendszámra, falakra és lucernásra történő felrajzolásával nem lehet eltávolítani a hatalomból Liviu Dragneát és csapatát. Ha a romániai politikai és polgári ellenzék kezében ez az egyetlen adu és fegyver a jelenlegi hatalommal szemben, akkor azt jelenti, hogy lesüllyedt a sokat ócsárolt és gyalázott szociáldemokraták szintjére. És akkor tényleg nincs remény.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2018. augusztus 04. 05:42
Olah is meg komcsi is Dragnea & co, tenyleg sajnalni valok az ottani magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!