Megadja Gábor: A liberálisok a szólásszabadság legnagyobb ellenségei

2019. január 14. 10:08

Az Echo TV új, vasárnap esti műsorában G. Fodor Gábor vendége volt a 888.hu portál publicistája, aki a legnagyobb közösségi portállal kapcsolatban úgy fogalmazott: Lehetetlen megfelelni a Facebook közösségi irányelveinek, mivel a politikai korrektség jegyében egyre kevesebb dologról lehet beszélni.

2019. január 14. 10:08

G. Fodor Gábor, az induló műsor házigazdája elmondta: sokan azt várták a közösségi médiától, hogy elhozza a teljes szólás- és gondolatszabadságot, ehhez képest ma már az igazságot sem lehet kimondani.

Erre a publicista úgy válaszolt  netdemokrácia megjelenését várta mindenki a Facebooktól, de szép lassan kiderült, hogy vannak olyan vélemények, amelyeket az "univerzum urai" nem szeretnek. Ezek többségében a jobboldali gondolatok, amit a Szilícium-völgy szélsőbaloldali vezetői nem szívesen látnak az interneten. Ma a szólásszabadság legnagyobb ellenségei a liberálisok - jelentette ki a publicista.

(a teljes beszélgetés ide kattintva nézhető meg)

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. január 14. 21:39
Megadja Gábor igazat mond. A Facebooktól függetlenül is a liberrálisok a szólásszabadság és a demokrácia legnagyobb ellenségei. Ez ténykérdés.
Akitlosz
2019. január 14. 15:09
"Erre a publicista úgy válaszolt netdemokrácia megjelenését várta mindenki a Facebooktól," A Facebook nem az internet. Csak egyetlenegy oldal a temérdek között. A "publicista" oldalán még annyira sem lehet hozzászólni, mint a Facebookon. Olyasmit vár el a Facebooktól, amit ő maga sem nyújt.
Akitlosz
2019. január 14. 15:05
"Megadja Gábor: A liberálisok a szólásszabadság legnagyobb ellenségei" Igen. De a többiek sem a barátai. Mások se sokan tűrik a véleményt, az ellenvéleményt meg pláne nem.
annamanna
2019. január 14. 14:59
Itt van a mandiner. az nem elég? Meg persze egy csomó másik megszólalási felület is. Miért kell Megadjának pont a facebook? Nem talál magának közönséget, csak ott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!