Bement, kivonult

2019. január 10. 07:30

Hajnal Miklós szeméből az éjszaka mélysötétje csillogott.

2019. január 10. 07:30
Pilhál György
Magyar Idők

„Azt már a műsor (Echo TV, Napi Aktuális) legelején látni lehetett, hogy a momentumos Hajnal Miklós nem azért ment be hétfőn a stúdióba, hogy a neki föltett kérdésekre válaszoljon. Ugyan. A nézésén meg a járásán is látni lehetett, hogy valami nagyon demokratikus attrakcióra készül. Hamarosan kiderült: azért ment be a kevély legény, hogy kivonulhasson. Így volt kitalálva a dacos koreográfia. (Mint a Bangóné-féle »kurva erős kép« esetében.) Aki nem látott még tenyérbe mászó momentumos ifjút, föltétlenül nézze vissza a produkciót. Nem is a mélyről jövő, végtelenített fennhéj volt riasztó a nyeglére tervezett emberben, sokkal inkább az a zsigeri nyomulás, ahogyan már az első pillanatban át akarta venni a műsorvezető szerepét.

Hajnal Miklós szeméből az éjszaka mélysötétje csillogott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tapeino
2019. január 12. 07:51
És csodálkoznak, hogy őket nem hívják meg sehova...
1000bocs
2019. január 11. 07:27
Erről a politikusi hozzáállásról majd véleményt mondanak a választók.
mukk
2019. január 10. 17:29
Azt nem értem, hogy miért ment adásba ez a "műsor". Ha behívják az ilyen bohócokat, akkor CSAK FELVÉTELRŐL legyenek láthatók. Ha így viselkednek, akkor törlés gomb és jónapot, nem megy adásba. Az a baj, hogy ezzel reklámozzák ezeket a gyökereket, eddig azt sem tudtuk, hogy kijafasz ez a majom, és most meg ömlenek róla a hírek. (Lásd még 15 perces sztárok.)
dakotasámán
2019. január 10. 12:31
"Hajnal Miklós szeméből az éjszaka mélysötétje csillogott.” a te szemedből pedig a mérhetetlen baromság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!