El kell menni szavazni, és középre kell ikszelni

2019. május 26. 11:33

Ne hagyjuk, hogy Magyarország a szélsőséges politikai szekták martaléka legyen!

2019. május 26. 11:33
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A mai választáson van néhány jól érvelhető, centrista lehetőség: a vicces, a zöld, a konzervatív és a liberális. Velük szemben áll a nemzeti radikális Fidesz s két tettestársa az elmúlt harminc évből: az MSZP és a DK.

Ha az EP-választás után megint arra egyszerűsödik a kérdés, hogy Fidesz-KDNP vagy MSZP-DK, akkor Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc joggal örvendezhet, az ország pedig messzebb sodródik a nemzeti együttműködés rendszerének leváltásától, mint valaha. Ha pedig valamely jelenleg ismeretlen okból Orbán Viktor mégis megbukna, az is csak arra volna jó, hogy visszatérjen az a régi szocialista nómenklatúra, amelyik 1989-ben és 2008-ban is a tönk szélére juttatta az országot. Ők okozták a NER-t, és készen állnak, hogy még NEREBB-et okozzanak.

El kell menni szavazni, és középre kell ikszelni. Ne hagyjuk, hogy Magyarország a szélsőséges politikai szekták martaléka legyen! Minél magasabb a részvétel, annál erősebb a centrum. Szavazz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2019. május 27. 08:46
Igenám, csak középen a fidesz van. Akiket te középnek nézel, azok csak iránytvesztett tántorgók.
Gyéressy Károly
2019. május 26. 20:59
Ez a marha azt mondta, a KKP-ra szavaz. Az a közép?
pemete jakab
2019. május 26. 19:14
"Altat az ellenzék – nem lóghatunk vasárnap!" Így van. Valamelyik két párt rubrikája közé, hogy senki ne élhessen vissza a szavazatunkkal. Mert egy józan ember nem dől be a politikusoknak.
mukk
2019. május 26. 16:38
Puzsérpubi nagyobb kretén, mint gondoltam. Kurvára nem kéne szemlézni ezt a szellemi bohóctoprongyot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!