Ellenszél

2019. május 15. 07:19

A tények alaposan eltorzulnak, mire újságcikkekké varázsolják őket.

2019. május 15. 07:19
Sitkei Levente
Magyar Nemzet

„No és persze azt az Orbán Viktort fogadja, akiről hanyag eleganciával azt írják, hogy »szélsőjobboldali«. No meg antiszemita. Ilyen cikkekből van ezer, egymást ismételgető, összekacsintós, minden alapot és ismeretet nélkülöző írás, előre eldöntött ítélettel, miszerint Orbán Viktor diktátor, Trump szintén, és mindkettő süllyedjen el, hadd irányítsa az illetékes országokat az, akit a cikkíró szeret.

New Yorkból meg lehet írni, hogy Magyarországon antiszemita mindenki, főleg Orbán Viktor, de mégis Budapest azon nagyon kevés európai városok egyike, ahol az Élet menete nevű felvonuláson a rendőrök csak nézelődnek, mert nincs kitől védeni a hazai zsidó közösséget, Malmőben pedig páncélfal rejti az ottani zsidó közösségi házat, alig lehet megtalálni, és nincs csengő.

Pedig Stefan Löfven svéd miniszterelnök nem áll antiszemita hírében. Emmanuel Macron francia elnök sem, mégse szokás Párizsban Élet menetét tartani.

A tények viszont alaposan eltorzulnak, mire újságcikkekké varázsolják őket, így a nyugati, liberális szemlélet dicsőségére egyszerűen rá lehet mondani a magyar kormányfőre, hogy antiszemita, a CEU-ra pedig azt, hogy bezárt. Aki akarja, elhiszi, és nagyon kevés amerikai fog utánanézni, vajon működik-e az egyetem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2019. május 15. 11:20
tenyek amikrol a hazudozo habonyistak soha nem irnak csak 4.5 millio magyar dolgozik jelenleg , de egykor 5.5 millio volt a csucs -szarerthugyert dolgoztatni es az egekbe felbaffni a lakasarakat/csok 1.0/ igy elvandorlasra kenyszeriteni a fiatalokat...a roman munkaberek megkozelitettek a magyart es a joval alacsonyabb arak miatt igy elhetobb orszag lett ott ...es ez latszik az eurostat aic statisztikakon is a mostani -nem esetenkenti- kozmunka programot elqrcsanyo inditotta /2008/ szavazatvasarlasi szandekkal ...a fidesz csak lenyulta ezt az otletet szoval a kozmunkat a fidesz rengeteg milliarddal tovabb fejlesztette... az eredmeny, hogy pl a baz megyei falvak is hardcore fidesz szavazok.... 2-3x annyi gyereket szulve mint pl a budapestiek az erettsegizetlen tehetsegesmrmiertszaros fenysebessegu gazdagodasaval hirtelen 1-2 ev alatt a 2. leggazdagabb magyar lett
aleb19
2019. május 15. 11:19
tenyek amikrol a hazudozo habonyistak soha nem irnak europaban a magyar bankok a legdragabbak mert a leggazdgabbdagadtbaromakianemzetuzsorasa ezt elintezte - a fidesz kormany magyarul nem beszelo szerb/ukran/belorusz migrancsokat tizezer szamra toboroztat allami penzen 500millio forintot eltapsolva, 2019 tervezett letszam 57.000 -a szarerthugyert dolgozni nem akaro magyarok a ksh tanulmany szerint is 80-90ezeresevel dobbantanak evente -novekszik a gyermektelen hazsparok szama es csak minden 10. gyerekes csaladnal van 3 vagy tobb gyerek - a gyerekes csaladok feleben csak 1 gyerek van
aleb19
2019. május 15. 11:17
tenyek amikrol a hazudozo habonyistak soha nem irnak taxismaffiozo tarlosbubu megbizott tavaly egy "fuggetlen" cegcsoportot patkanyirtassal...az eredmenye mar latszik is a pesti utcakon -az allamadossag csak tavaly kb 1500 millio dollarral novekedett -budapesten 1.1 a fideszes termekenysegi rata... azert nem szulnek pesten a fiatalok mert logikusan felmerik lehetosegeiket es nem kockaztatnak kilakoltatast, munkahelyvesztest vagy hitelcsodot ...ezt a maszop kezdte es az impotens fidesz is okozza ...ezt mutatja a jelenlegi 1.1 budapesti termekenyseg is -legalabb a szlovak vagy lengyel bereket erjuk mar el konyorgom raadasul a lengyel egy fore eso gdp alacsonyabb mint a magyar, de a lengyel munkaber magasabb
Mich
2019. május 15. 11:11
tudjuk: Először megírják az ítéletet, csak aztán jöhet a tanú - a tényekig meg el se jutnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!