Nemcsak F. Hasszánoktól, hanem H. Dezsőktől, Sztojkáktól és Poltoktól is meg kell védeni az országot!

2019. július 15. 14:50

A fideszes Btk.-módosítás azt üzeni a lincselésre hajlamos gazembereknek, hogy jó magaviselettel akár a legbrutálisabb bűncselekmény is megváltható.

2019. július 15. 14:50
Jobbik
MTI-OS

„Ma elhagyhatta a börtönt H. Dezső, az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja. A gyilkos szabadlábra helyezéséről úgy döntött első- és másodfokon is az illetékes büntetés-végrehajtási bíró, hogy meg volt kötve a keze: méghozzá az egy évekkel korábban, a Fidesz által kétharmaddal átnyomott törvény, és az ahhoz Polt Péter legfőbb ügyész által írt utasítás alapján. Utóbbi így szól: »Amennyiben a törvény szerint a feltételes szabadság lehetséges, azt az elítélt számára lehetővé kell tenni, bírói mérlegelésnek nincs helye e kérdésben.«

H. Dezsőnek 2023 októberéig kellene rács mögött maradnia, 17 helyett 13 évet töltött elzárva, ám fegyházban csak kevesebb, mint 10 esztendőt. Állítólag kifogástalan magatartást tanúsított a börtönben. Ismert, tavaly júliusban Marian Cozma gyilkosa, Sztojka Iván is kiszabadulhatott a rács mögül. Magyarországot nemcsak az F. Hasszánoktól kell megvédeni, hanem a H. Dezsőktől és a Sztojkáktól is! Polt állásfoglalása és a fideszes Btk.-módosítás azt üzeni a lincselésre hajlamos gazembereknek, hogy jó magaviselettel akár a legbrutálisabb bűncselekmény is megváltható. Márpedig aki ilyet üzen, az minden eljövendő brutalitásban bűnrészes lesz.”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. július 15. 19:51
ELSŐSORBAN TŐLETEK!! Aztán amikor eltakarodtok,a néppel majd megbeszéljük,hogy ki a következő.
Peter8811
2019. július 15. 18:18
Jobbik, utazzatok F Hasszán!
makapaka2
2019. július 15. 18:16
Elsősorban ettől az összeeszkábált szivárványos ellenzéktől kell megvédeni az országot, ahol a Ballik összeállt a szemkilövető pártjával.
formaegy
2019. július 15. 17:56
Jobbik! Ha a Mandi nem szemlézne benneteket már nem is lennétek. Mellesleg te hazaáruló banda! Először is Brüsszelben verjétek a fosos seggeteket, ahol jó egy éve azért csináltak M.o. ellen vizsgálatot, mert a rabokat nem engedik feltételesre! Brüsszel szerint minden mocskos gyilkosnak is meg van a joga, hogy visszatérjen a társadalomba..... Nem szó szerint írtam a rühes Brüsszel habzását, de ez volt a lényeg! Szigorúnak tartják az ez irányú magyar törvényeket!!!!!! Oda menjetek fröcskölni, ne itt kétszínűsködjetek!! Ha rajtatok múlna, minden rohadékot kiengednétek a börtönből csak, hogy megfeleljetek a külföldi mocskoknak, miközben itt hazudoztok össze-vissza! Ha a Fidesznek lenne beleszólása - amit mindig böfögtök - akkor ezek a tetves mocskos gyilkosok az életben nem hagynák el a börtönt! Meg kellene kérdezni a vén ballibes bírókat, miért nem találnak kiskaput! Na vajon miért???? Gyalázatos egy kétszínű banda vagytok! A ballibesek is már szembeköptek benneteket, már csak a megmaradt választóitok kellenek őszre. Hazaáruló rühes kutyák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!