Orbán Viktor és az álszemérem etikája

2019. október 31. 09:21

Orbán Viktor új, unortodox kánont ír a szexualitásról.

2019. október 31. 09:21
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Magyar Hang

„Az adriai orgia kapcsán a miniszterelnök az Országgyűlésben fejtette ki, mennyire beteg dolognak tartja, ha valaki saját maga készít vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről. Az egy beteg dolog.

(...) ebben a helyzetben szólal meg a miniszterelnök, és előadja, hogy beteg dolog videót készíteni egy szexuális aktusról. Nem a belügyminisztert és nem a rendőrséget utasítja, nem kezdeményez parlamenti vizsgálatot, hanem kijelenti, hogy home-videót készíteni beteg dolog. Egyébként jelzem, hogy ezt az illiberális álláspontot sem a szexuálpszichológia iskolái, sem a kereszténység egyházai nem erősítik meg. A szexualitás egyetlen ismert szabálya az, hogy az aktus nagykorú résztvevői azt szabad akaratukból vállalják. Lehetnek bármennyien, a nemük lehet bármilyen, akár foroghat vagy akár leállhat a kamera, ha ők erről tudnak, és nincs kifogásuk ellene.

Szerintem az a beteg dolog, amikor egy miniszterelnök egy korrupt polgármestert védelmez. Az a beteg dolog, amikor egy miniszterelnök egy szexuális aktus rögzítésének megítélésével foglalkozik, és nem annak megítélésével, hogy a vazallusai meglopják a kincstárat. Az a beteg dolog, amikor egy miniszterelnök szemforgató prüdériával mérgezi a társadalmat, csak hogy bűnszövetkezete minél tovább lophasson.

Az a beteg dolog, amikor Orbán Viktor ennyire beteg viszonyt hirdet a szexualitáshoz, miközben jól tudja, milyen sok embert nyomorít meg az egészséges és mindennapos vágyak iránti szégyenérzet. Amikor Orbán Viktor októberben a vén, perverz Silvio Berlusconival találkozott, aki kiskorú prostik kényeztetését sem veti meg, vajon neki is kifejtette a helyes szexualitást illető véleményét? Vagy ezt csak nekünk, magyar állampolgároknak tartogatja? Ennek megítélése pedig különösen súlyos Orbán Viktor hatalomhoz és pénzhez fűződő patológiás viszonyának ismeretében, a miniszterelnök cezaromániájának és falánkságának mértéke ugyanis bármilyen szexuális zavar tüneteivel kiállja az összevetést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2019. november 02. 22:39
...pénzügyi... Na bumm! De az, hogy ki Orbánia No. 1 sikkasztója és fosztogatója az tök lényegtelen... ez már magas a hülye feketeseggű liszkai misi bazsevás cigánynak!
Giuliano
2019. november 02. 19:27
Újra leírom,bár már nincs sok értelme,de tegnap délelőtt még fent volt!...... Azon ne gondolkodjon ám el senki,hogy hány keresztfiú és hányszor botlott meg az Adrián,mígnem valaki megszervezte a leghülébbnek a lebuktatását--,dicsérendő módon,akár titkosszolgálati eszközökkel is,bár a videót készítő hölgynek az életéért nem adnék egy fabatkát se.(de bízom benne,hogy megvédik!) Az omertalista öreg klánvezér-nyugesz-elnök meg nem tehet mást,mint hogy cinkosan összekacsintva megfejbészi az előtte szipogó tékozló fiának az állandóan ágaskodó makkját!
Menhetten
2019. november 01. 13:58
Gratulálok a mélykeresztény hős és jellemtelen dikiVikinek is, tudják, senkit nem hagynak az út szélén, lehet védeni egy gazembert. Évek óta. Ez Orbán gané rendszere. Megvédeni minden áron egy korrupt, erkölcsileg lenullázódott polgármestert is. Mert az úgy van, tudják, hogy a hűbérurak lopás, csalás dugás közben őrzik a demokratikus, európai értékeket. Nincs polgármestere Győrnek – csak papíron. De ha még ezek után is képes Borkai az emberek szemébe nézni, akkor kezeltesse magát, mielőtt lecsap rá a törvény minden bötűje. Vagy intézze el, hogy A8-as Audija vegye át a város vezetését. A Messiás Messiásaként talán sikerül ez is neki. Tudják, legalább az autó nem közösül közpénz lotyolindákkal, és nem nyalja körbe a NER összes úri alkotóelemét. Időhúzás. Borkai Zsolt gyáva is, pedig az A8-as Audi nem bír polgármester lenni. A tudomány mai állása szerint egy A8-as Audi nem bír polgármester lenni. Akármilyen okos meg szuper is. Meg aztán a győriek nem az Audit választották maguknak polgármesternek. Márpedig úgy tűnik, hogy Borkai Zsolt csak az autóját küldte el városházára, ahol az önkormányzati képviselők átvették megbízólevelüket. Egyszerűen felfoghatatlan, miért nem áll tovább? Gondolom, a hatalom ennél még mindig erősebb, ehhez szokott az Orbán-brancsban. Meg azért, mert inkább vállalja az ócska sumákolást, húzza az időt, hiszen nagyon sok hivatalos papírt, szerződést, dokumentumot el lehet tüntetni; megbeszélni a tettestársakkal mi legyen, hogyan, mivel mossák ki magukat. Nem tudják, remélem, bár Orbán névlegesen függetlenítette, de persze senki sem hisz neki/nekik. Összetartoznak, mint borsó meg a héja.
linkeloe
2019. november 01. 12:27
X faktorban a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!