Az emberi jogok világnapja

2019. december 10. 14:32

Budapest egy olyan okos város lesz, aminek helyén is van a szíve. Ez pedig az emberi jogaink tiszteletben tartása nélkül elképzelhetetlen.

2019. december 10. 14:32
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma van az emberi jogok világnapja, ezen a napon fogadták el az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát 1948-ban. Eszerint mindenkinek joga van az élethez, a szabadsághoz, a biztonsághoz, a kulturális életben való részvételhez, a művelődéshez, a magántulajdonhoz, mindenkinek garantált a gondolat, a lelkiismeret, a vallás és véleményének szabadsága.

Talán ezt a nyilatkozatot érdemes lenne gyakrabban a kezükbe venniük azoknak a kormánypárti képviselőknek is, akik ma vagy holnap egy sor gyalázatos törvény elfogadásáról szavaznak a Parlamentben. Ne feledjétek, az emberi jogaink nem védik meg magukat, azokat nekünk kell megvédeni. Én Budapest főpolgármestereként ezért fogok dolgozni. Mert mint mondtam, Budapest egy olyan okos város lesz, aminek helyén is van a szíve. Ez pedig az emberi jogaink tiszteletben tartása nélkül elképzelhetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2019. december 11. 18:31
Hát nagy szükség van egy okos városra, ott ahol ekkora balf...sz a polgármester! Bár ahhoz, hogy ez a egy kicsit is okos legyen, nagyon sok embernek kellene megvilágosodni! Reménytelen!
Szőke Ciklon
2019. december 11. 18:26
"Én Budapest főpolgármestereként ezért fogok dolgozni." Mégis mit érthet a "dolgozni" szó jelentésén, mert ő még életében nem dolgozott?
Tatulus
2019. december 11. 17:11
Kamugeri, te egy ritka szar alak vagy! Gyáva, senkiházi, elképzelés nélküli kispöcs, hazug dumával, link alakokkal a hátad mögött, vezéred meg gyurcsány, akitől csak a böszmeséget tanulhatod meg! Bukásod hasonló is lesz, mint az övé!
makapaka2
2019. december 11. 14:38
Majd amikor te eltakarodsz innen Kamugeri, akkor újra lehet talán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!