Hazudott az Origo, megírom

2020. január 08. 20:35

Az ég kék, a fű zöld, a propaganda hazudik.

2020. január 08. 20:35
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Ugyan különösebb hírértéke nincsen, az ég kék, a fű zöld, a propaganda hazudik. Aztán veszít és fizet. A mostani per eredményének nagyon örülök, de ez csak a jéghegy csúcsa: minden olyan hazugságra, amelyet ilyen ítélet követ, jut vagy száz, ahol soha, sehol, senki nem ismeri el, hogy a kormánypropaganda hazudott. Az adófizetői pénzen fenntartott fake news-al szemben ezért ezután is sorba indítjuk majd a pereket – tudva, hogy az igazi megoldás, a sajtószabadság visszaállítása, a hazugságok száműzése csak egy kormányváltást követően történik majd meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. január 14. 12:12
https://index.hu/kulfold/eurologus/2020/01/14/politico_cseh_katalin_20_legigeretesebb_ep-kepviselo/ Politico: Cseh Katalin a 20 legígéretesebb EP képviselő között. Hányjatok epét, fideszbirkák! :)))))))
Megtalálta
2020. január 09. 20:43
"A bíróság a hírportált végül 18 ezer forint, plusz a perköltség, valamint a Magyar Állam részére 48 ezer forintos fellebezési illeték megfizetésére kötelezte ." Hahaha, így sikerüljön minden peretek, rohadék bolsik! 18+48 ezer forint! Ebből mind vehettek magatoknak botmixert, hogy azzal kúrjátok szét a méheteket.
noge
2020. január 09. 20:18
Látod tróger botmixeres, most elszóltad magad. Nyíltan beismerted, hogy a magyarok kisemmizése a célotok. Ugyanis azt állítod, hogy a "közpénzen fentartott" "hazugsággyárakat" folyton perelni fogjátok, és nem baj ha a pénzt így szivattyúzzátok ki az országból. Takarodjál Kanadába, és hagyd a magyarokat élni a hazájukban, mert megelégeljük és átrúgdalunk az óceánon túlra.
Szabó Margit
2020. január 09. 17:18
Kedves Katka! Ha pszichopata vagy, akkor neked már úgyis mindegy, fogalmad sincs és soha nem is lesz a normális emberek világáról. Ha nem vagy pszichopata, akkor viszont a saját érdekedben hagyd abba ezt a munkát, mivel súlyos és maradandó károsodást szenvedsz akkor is, ha soha senki egy ujjal sem ér hozzád. Ennyi ember gyűlölete elporlasztja a lelkedet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!