Kinek a népe? Baszd meg Markó, a tied!

2020. január 31. 22:20

Ez a siralmas kulturális állapot már nem a kommunizmus öröksége.

2020. január 31. 22:20
Ghonzó
Nethuszár

„Azaz: ez a siralmas kulturális állapot már nem a kommunizmus öröksége, hanem az elmúlt harminc év magyarságpolitikájának az eredménye! Legyünk rá büszkék, ugye!

És miközben Ditró polgármestere, karöltve a finnyás éttermiségiekkel Orbán Viktor és a magyarországi közmédiát szidja, addig a valóság az, hogy az elmúlt harminc év során a székelyföldi oktatásba CSAK A MAGYAR KORMÁNY FEKTETETT BE! Bukarestben nem értik, hogy Hargita megyéből miért nem kapnak pályázatokat, de semmi baj, a szövetség oktatáspolitikusai megoldják, lásd még a magyar nyelvű tankönyvek sorsát Romániában, amit egy magyar államtitkárnak köszönhetünk, aki annak a pártnak a tagja, amelyik a ditrói polgármestert is sorai között tudja, a kör így bezárult, mehetünk haza, nincs itt semmi látnivaló, csak a Duna TV és az M1.

Szóval, hogy is kérdezte Markó Béla? Kinek a népe?
A válasz egyszerű: a tied, baszd meg, a tied!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2020. február 02. 19:33
Mindenki, aki tudott írni-olvasni, rég itt van. Ennyi.
ráadás-éve
2020. február 01. 12:11
Gyergyóditrórol miért nincs szó? Valóságos hisztéria tört ki, miután a Ditrói Pékség sütőipari vállalat két Srí Lanka-i péket alkalmazott, akik ráadásul nem menekültek, hanem törvényes munkaszerződéssel a Székelyföldre érkezett vendégmunkások.
Antigoné
2020. február 01. 11:13
Leírtam már, de ideillik újra: A magyarországi és határon túli szent királyaink nevét viselő városok és falvak Szent király Szövetségének marosszentkirályi találkozóján a kulturális bemutatót román(!) gyermektánccal kellett kezdeni az első sorban Markó Béla(!) mellett ülő román polgármester miatt. A helyi RMDSZ-vezető meg sírva fakadt. (Mi káromkodtunk-bocs).
zakar zoltán béla
2020. február 01. 10:46
A Markóban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!