Évekig lopták el a közpénzt Orbán kedvenc hobbijából

2020. február 19. 14:16

Több mint 60 milliárd forint közpénzt felemésztő üzlet a magyar labdarúgás.

2020. február 19. 14:16
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Évekig ömlöttek számolatlanul közpénzmilliárdok a magyar fociba úgy, hogy azok elköltését senki nem ellenőrizte. Így fordulhatott elő, hogy Orbán Viktor hobbija az adóforintok elcsalásának és ellopásának melegágyává vált. Több mint 60 milliárd forint közpénzt felemésztő üzletről van szó! Sőt, mielőtt az ellenőrzés joga 2014-ben átkerült volna a sportági szövetségekhez, már több mint 50 milliárd forint áramlott a magyar fociba ellenőrizetlenül. Az azóta eltelt időben számos visszaélésre derült fény. Csak papíron elszámolt felújítások, behazudott edzőtáborok, büfésnek bejelentett futballista, ellopott milliárdok: ez a »taózás« eddigi mérlege abban a magyar fociban, ami Orbán szerint a nemzeti karakter legtisztább kifejeződése.

Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy Orbán közös pénzünkből úgy költött el tízmilliárdokat saját hobbijára, hogy annak felhasználását senki nem ellenőrizte. Lehet, hogy szerinte a lopás és az értelmetlen pénzszórás nemzeti karakter, eddigi miniszterelnöksége legalábbis ezt igazolja. A Demokratikus Koalíció ezzel szemben azt követeli, hogy a felhasznált közpénzmilliárdokkal a kormány az utolsó fillérig számoljon el, az azt ellopókat pedig példás szigorral büntesse meg!”
 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. február 20. 13:52
JUT eszembe! GYURCSÁNYNÉ hová tűnt, NAGYON eldugták! NAGYON RENDSZERESEN jr valahová? Hm....?
moricka13
2020. február 20. 02:53
Vajon, ki az Apró-Dobrev-Gyurcsány-féle magánpártnak a sorosan kiszemeltje,- a Gréczy - Niedermüllerhez hasonló, vagy azonos - banánhéjra való léptetésre?
tolan
2020. február 19. 20:36
Ha, barátaim! Piszkos rabló, tolvaj európai cigányok pofáznak! Életükben nem láttak közelről egy TAO-pályázatot, az elszámolásokról nem is beszélve... A választások előtt, mikor a bíróság közpénznek ítélte a TAO-pénzeket, egy zsidó gyerek nagy dirrel-durral kikérte a felcsúti dokumentációt a minisztériumtól, hogy majd aztán ő utánajár, milyen visszaélések történtek! Néhány ezer oldal átnyálazása után a figura eltűnt a színről, nem rohant be az ATV-be, hogy feljelentést tesz, mert ilyen vagy olyan törvénysértést tapasztalt... Naná, majd pont egy ótvaros Gyurcsány meg a rabló bandája fogja leleplezni a TAO-visszaéléséket, mikor egy falusi sportvezető is ötvenszer okosabb az egész DK-nál, meg az egész kommunista hordánál...
Amerigo
2020. február 19. 20:12
A tao-s pénzek az EU által elismert sport- és kultúra finanszírozási források. Az alkesz bohóc regnálása alatt M.o. államadóssága 1000 mrd-os nagyságrendben nőtt! A mentálisan megzakkant vezír szektájának közleményét ennek a fényében kell kezelni! (és őket is!) https://makronom.mandiner.hu/cikk/20180322_2010_elott_nott_2010_utan_csokkent_az_allamadossag
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!