Új évtized, új lendület!

2020. február 04. 12:37

Az idei tavasz egyik legfontosabb eseménye a klímakörök megalakítása lesz a Momentum számára.

2020. február 04. 12:37

„A hétvégén tartottuk meg a Momentum Mozgalom évértekelő rendezvényét, ahol én is részletesen beszélhettem az elmúlt félévben az Európai Parlamentben végzett munkámról.

A következő évek sorsdöntőek lesznek számunkra abból a szempontból, hogy sikerül-e megóvnunk a környezetünket és ezzel a Földön biztosítani a fenntartható életet, civilizációt. Számomra a kezdetektől a legfontosabb feladat a parlamenti munkám során, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyekkel egyrészt Európát fel tudjuk készíteni a klímaváltozás jelentette kihívásokra, másrészt meg tudjuk fékezni magát a folyamatot is. Ezt a célt szolgálta az aktív részvetelem a European Green Deal megállapodás létrehozásában, és erre törekszem magyarországi munkám során is.

Ezért óriási örömmel töltött el, hogy Fekete-Győr András bejelentette, az idei tavasz egyik legfontosabb eseménye a klímakörök megalakítása lesz a Momentum számára. Ezek a helyi közösségek, amelyeket igyekszünk majd minden alapszervezetünk mellett létrehozni az ország minden szegletében, közösséget, fórumot jelentenek majd számotokra, hogy elmondjátok a véleményeteket, ötleteiteket, kritkáitokat mindennel kapcsolatban, amely az életünk és a környezetünk egészségesebbé, fenntarthatóbbá tételéhez kapcsolódik.

Alig várom, hogy elkezdődjön a munka, amelyhez minden segítséget meg fogok adni EP-képviselőként is! Gyertek, velünk - mert az új évtized új lendületet hoz Magyarországra!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. február 05. 08:02
Milyen eredeti, innovatív gondolat, cseppet sem rímel a polgári körök mozgalomra. Hajrá, klímaökrök, csak előre! (A nép ellen, tűzön-vízen át.)
nyugalom
2020. február 04. 13:19
soros-köröket akart írni, mondani ez a szerencsétlen, berg danikával együtt veszélyesek az országra, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, timikével és bandájukkal együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!