Trumpnak igaza van: a WHO alkalmatlan

2020. április 17. 15:32

Ahhoz képest, hogy ez egy egészségügyi szervezet, van néhány szörnyen egészségtelen szokása.

2020. április 17. 15:32
Nigel Farage
Newsweek

„Trumpnak igaza van: sem Tedrosz, sem a WHO nem alkalmas a feladatai ellátására. Kár, hogy Trump nem ment egy lépést tovább, és nem szólított fel a WHO eltörlésére. Nem állíthatja meggyőzően, hogy politikailag semleges, a politikáját pedig az határozhatja meg, aki a legtöbbet ajánlja érte. Ahhoz képest, hogy ez egy egészségügyi szervezet, van néhány szörnyen egészségtelen szokása.

Zavarbaejtő módon a brit kormány éppen azon a héten fitogtatta erényeit hetvenötmillió font WHO-nak való átutalásával, amikor Trump kritizálta a szervezetet. Tedrosz természetesen nagyra értékelte ezt. Amennyire én látom, ez is csak azt mutatja, hogy Kína pénze és szégyentelen propagandája nem csak a WHO-t, hanem a nyugati kormányokat is elérte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2020. április 19. 08:32
..."WHO - val kapcsolatos"...
Pelso j.
2020. április 17. 22:35
érdemei? Nézőpont kérdése. Egyébként a java még hátra van.
Pelso j.
2020. április 17. 21:52
Súlytalan szélhámos.
nyugalom
2020. április 17. 19:30
Olyan hatékonyak mint az EU! Viszont sokba kerülnek mindannyiunk számára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!