A Hadházy-saga II. rész: Balfácán vagy “Kula Bá”?

2020. május 12. 15:59

Rögtön két kiváló filmtörténeti alkotásra is sikerült referálni a címadással…

2020. május 12. 15:59
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok.hu

„Bevallom, eredetileg »balfasz vagy szarkupac« lett volna, de még mielőtt az aktuális napi szerkesztőt zavart fejvakargatásra késztetném, hogy vajon a címben szerepelhetnek-e ezek a szavak, gondoltam, megkímélem a dilemmától. Meg hát így viszont rögtön két kiváló filmtörténeti alkotásra is sikerült referálni a címadással…

Először röviden az előző rész tartalmából…

Készítettem egy rövid beszélgetést Vastag Tomi, egykori X-faktoros énekessel, aki jelenleg önkéntesként szállít ki kórházakba védőfelszereléseket és elmesélte, hogy most, hogy az egészségügy már fel van készülve, nemcsak lehet, de kell is lazítani a korlátozásokon. Hiszen a vírus magától nem megy el viszont, ha szép lassan minden országban a lakosság jelentős része (többségében tünetmentesen) átesik rajta, akkor valóban olyan lesz, mint a többi hasonló járvány (pl. a sima influenza); nem veszélyezteti a mindennapi életet. Akiket pedig súlyosabban érint, azok mindannyian a megfelelő ellátást tudják kapni a kórházakban és, ha nincs komolyabb alapbetegségük akkor szépen meg is gyógyulnak.

Hadházy Ákos ezt a beszélgetést látva először egy teljesen zavaros, össze-vissza vagdalkozó reggeli Facebook-posztban, majd napközben a szöveget lecserélve (talán már kevésbé bexanaxozva, vagy talán konzultálva egy nála profibb propagandistával, esetleg pl. Czeglédy Csabával vagy Gál J. Zoltánnal, ki tudja…) egy már sokkal összeszedettebb, tudatosabb hazugságcunamiban ecsetelte, hogy micsoda baj van, a kormány szabadjára akarja engedni a betegséget, mind meghalunk. Tényleg, nézze meg bárki a videót (nem hosszú, 6 és fél perc az egész), és döntse el, hogy egyértelmű-e, amiről szó van benne és csak Hadházy ennyire hülye… vagy direkt játssza el a hülyét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2020. május 13. 11:08
esetleg fekete pákó szakami véleményét nem tudhatjuk meg a járványról?
VakzKommondor
2020. május 13. 11:07
referálni? tovább nem is olvastam buta geci.
Lolka-Bolka
2020. május 13. 08:24
LATOM TELI VAN A MANDI , AVH,MUNKASOR ,KOMMUNISTA GYILKOSOKKAL AKIK JELOLNEK.... HAT A JO BUDOS KURVA ANYATOKAT MOCSOK PATKANYOK ....
eligold
2020. május 13. 01:57
A Balfácán és Kula bá is túl jó, hiszen mind a kettő vicces, nem pedig retardált siralmas. Valami idegbajos név kellene, valami olyasmi mint ahogy Fekete István írta a Tüskevárban Tutajosék osztálytársára, Viszketeg Kofa. Igen az lesz az, Viszketeg Kofa. A pofája nagy, és az ember tenyere meg viszket tőle. De egyébként csak egy szarszagú kis piaci légy. Említésre, és ennél több karakterre nem is érdemes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!