Törvénybe kellett iktatnunk, hogy a lehetetlen az lehetetlen!

2020. május 20. 15:01

A nemét az embernek azért írták bele régen az anyakönyvbe, hogy egy lány vagy egy fiú születését rögzítsék, és nem azért, mert rögzíteni kellett azt, hogy valaki fiú-e vagy lány.

2020. május 20. 15:01
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Óriási tévedés, ha valakinek a valódi nemét írják bele az okmányaiba! Az okmányok ugyanis közhiteles tények igazolására szolgálnak, tehát annak a bizonyítására, hogy az adott emberi lény mit hisz és nem arra, amit a többiek gondolnak róla. Ugyanis az, amit a többiek gondolnak róla, az akadályozza az önkifejező szabadságát és így embertelen, mondhatni strukturális elnyomást valósít meg. És nekem még anyagoznom sem kell, hogy képes legyek ilyen baromságokat leírni. A becsületükre legyen mondva, nekik kellett, már kora ifjúságukban elszántan mindent megtettek azért, hogy szétüssék a személyiségüket és a boldog nemnélküliségbe vagy homoszexualitásba serdüljenek bele.

Alapvetően nem értek ugyanis egyet doktorminiszterelnökhelyettes úr javaslatával, hogy beleírják a születéskori nemet a születési anyakönyvi kivonatba.

Veszélyes lejtő első lankája ez. Ugyanis a nemét az embernek azért írták bele régen az anyakönyvbe, hogy egy lány vagy egy fiú születését rögzítsék, és nem azért, mert rögzíteni kellett azt, hogy valaki fiú-e vagy lány. Minden kultúra, ahol a liberalizmus nem fejlődött ki, tartalmazza ugyanis azt a tudást, hogy milyen biológiai különbségek vannak a nők és a férfiak között. A különböző emberi csoportok, egyébként a nem emberiek is, már hallottak valamit harangozni a túlélésről, és a maguk részéről a pozitív hozzáállás mellett döntöttek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Covy D.
2020. május 21. 08:36
Név nélküli lopott modorú szolga, az amatőrök közül........
zenitaph
2020. május 21. 08:33
egyébként nem értem, hogy minek kell ez az a paranoidandroidozás, nyilván Megadja ez is. humor nélküli pökhendi arrogancia az ellenségtől lopott gonzó stílussal előadva , csak az Új Péter mindig ki tudta írni a nevét is a hülyeségei mellé az a különbség.
zenitaph
2020. május 21. 08:29
megint egy remek gumicsont, az idős szavazótábor elégedetten csettint a kormány fenenagy beleállására meg kereszténykonzervatív hozzáállására, a a nemváltoztató műtétre számítók célcsoportja talán száz főből áll az nem fog semmit sem befolyásolni és elég tudatosan bunkón végigvitt kormányzati intézkedés ahhoz, hogy nemzetközi visszhangja legyen, amire majd fel lehet fűzni a szuverenitási kormánykommunikációt. business as usual.
zsanett-kúnrum
2020. május 20. 19:53
Miért gond, ha valakik a nyomiságúkról papírt akarnak, aztán házasodni, szaporodni, gyarapodni és kiteljesedni? Én spec csak a szülezett nőknek adnék jogot a szülésre, anyomik okkumálják ki, ha tudják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!