Ez az egész egy agybaj

2020. június 21. 14:55

Szavakat sem lehet találni arra, hogy 2020-ban, Amerikában megtörténhet egy ilyen.

2020. június 21. 14:55
Apáti Bence
Hír TV

„»Akik azért folyamatos kapcsolatban állnak a tüntetés vezetőivel, akik megígérték, hogy fenntartják a békét a zónában.«

Írja az Indexes. És nem szakad rá az ég. 

»Fenntartják.«

»A békét.«

Máté nem kicsit tolta túl a kommunista propagandát. 

Szerintünk viszont ez az egész egy agybaj, és szavakat sem lehet találni arra, hogy 2020-ban, Amerikában megtörténhet, hogy egy gyilkosság után holmi elmebetegek nem engedik be a rendőröket nyomozni, adatokat felvenni, szemtanúkat, tanúkat kikérdezni, tehát a munkájukat végezni. Vagy, hogy a két áldozatot, a nyomokat tönkretéve, eltüntetve, hajnali háromkor valakik egy magánautóval vitték el egy közeli kórházba.

Az esetről azóta sem tudni semmi részletesebbet, ráadásul ha így folytatódnak a dolgok, és a rendfenntartókat továbbra sem engedik be még egy ilyen súlyos bűncselekmény után sem helyszínelni, ez így is fog maradni. 

Végül, ha tippelnem kéne, azt mondanám, tekintve, hogy a területen a rendőrség elüldözése miatt zavartalanul folyik a kábszer kereskedelem, egy szokásos drogvita fajulhatott lövöldözésig. 

Ami már egyáltalán nem vicces.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 22. 10:54
Legfőbb ideje megszabadulni a rasszizmus kínos örökségétől.
mokány
2020. június 21. 21:38
Nem tudom sajnálni amerikát. Aki megérdemli emigrálhat hozzánk.
mokány
2020. június 21. 21:36
"...lost for ever , Oh, my darling Clementina...." "Bánatában , a jó bányász, belehalt bánatába.... Utána ment leányának 120 éves korában..."
BőröndÖdön
2020. június 21. 21:20
Bencus,az operettes disznóságokról nem nagyon írtál...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!