Rendőrellenes propaganda az Indexen

2020. június 22. 15:04

Az Index már jó pár éve halálos ellensége a demokratikusan megválasztott magyar kormánynak.

2020. június 22. 15:04
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Vasárnap reggel a legocsmányabb fehér- és rendőrellenes uszítás jelent meg az Index nevű fakenews- és propagandaportálon. Az Index szerzője kultúrmarxista, Antifa megközelítésben az amerikai rendőrsorozatok történetének áttekintésével kezdte el építeni a narratívát, hogy meg lehessen indokolni nálunk is a magyar rendőrség elleni szélsőbaloldali fellépést, az állam és a normális emberek elleni utcai terrort. Mintha csak igaz lenne az az önsajnáltató hazugság, amivel körbesírták a ballibsi médianyilvánosságot, és tényleg az Ezalényeg.hu-val akarják összevonni az Indexet; gazdasági okokból, mert a propagandára szánt pénz az utóbbin nem hasznosul a legjobban mostanában, pedig ők igyekeznek.

A két dolog nem független egymástól nyilván, az Index jelenlegi tulajdonosai és hihetetlen független szerkesztősége több pénzt akar kisajtolni azokból, akik az Index függetlenségét finanszírozzák, és akik soha nem kívánnák az Index munkatársairól, hogy uszítsanak a fehér ember, a magyar rendőrség, a magyar rendőrök ellen. Ja, de. Mert az ugye nem kérdés, hogy az Index már jó pár éve halálos ellensége a demokratikusan megválasztott magyar kormánynak, de a fehérellenes rasszizmus, ahogy a rendőrség nácizása is, ebben a formában, de inkább ebben a mértékben, új jelenség. Persze csak lereagálják amerikai elvbarátaik forradalmi terrorját, mert ez a társaság szellemileg az Antifa legszélsőségesebb szárnyának fenekéből lóg ki főműsoridőben.

Sajnos annyira eltompultunk már, hogy senkinek nem volt ideje felháborodni a »A rendőrös sorozatok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal« című íráson. Pedig ez fehérellenes rasszizmus, a szerzőt illetően pedig az öngyűlölet olyan kór- és kordokumentuma, amely párját ritkítja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2020. június 23. 08:02
A prostisrávok már teljesítik amit elvárnak tőlük !
koronaszepe
2020. június 22. 21:39
Muszáj a legnagyobbnak, a legjobbnak, a legordenárébb módon nekimenni, hogy egyáltalán beszéljenek az emberről. Régi praktika. Összeugrik a gyomrom az undortól, amit akkor érzek, ha HG-re gondolok. Mintha egy vödör takonyból kellene puszta kézzel kiszedegetni a meztelencsigákat... Broáf....
Pierre
2020. június 22. 20:05
a ruhes kutyakat rauszitottak az Indexre, a kinyirasuk elott. A prosti sracok a velunk elo avos sopredek.
Mr Diener Mann
2020. június 22. 18:23
Ez mitől nem lenne fake news?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!