Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a Párbeszéd

2020. augusztus 19. 17:26

Szijjártó Péter adriai nyaralása felvet bizonyos kérdéseket, amelyeket azonnal tisztáznia kell.

2020. augusztus 19. 17:26
Párbeszéd Magyarországért
MTI-OS

„Habár a Külgazdasági és Külügyminisztérium a magánélet szentségére hivatkozva mentegeti Szijjártó Pétert, a miniszter adriai nyaralása felvet bizonyos kérdéseket, amelyeket azonnal tisztáznia kell.

A Lady Mrd luxusjacht napi bérleti díja 10 millió forint körüli összeg – ezt Szijjártó Péter 3 hónap alatt keresi meg, ám vagyonnyilatkozata szerint számottevő megtakarítással nem rendelkezik. Ha az utat a jachttulajdonos, az állami közbeszerzésekkel milliárdossá lett vállalkozó finanszírozta, felvetődhet a korrupció gyanúja. Orbán Viktor rendre hajtogatja, hogy semmi közük sincs az új elithez, de ez már a sokadik esete annak, hogy kiderül:a kormány urambátyám rendszert tart fenn. A jacht helyzetjelző rendszerének kikapcsolása közlekedésbiztonsági szabályt sért; mi szükség volt erre? Ha a kormány számára fontos a hitelesség, akkor miért vezették félre a magyar embereket? Szijjártó Péter talán kínosnak, megmagyarázhatatlannak tartja luxusnyaralását? A külügyminiszter kivételnek gondolja magát, hogy Orbán Viktor ajánlását semmibe véve mégis egy súlyosan fertőzött országban tölti szabadidejét?

Szijjártó Péternek számot kell adnia arról, ki és miből is finanszírozta utazását! Addig is a fideszes politikusokat nyaraltató milliárdos vállalkozó korrupciógyanús ügyletei miatt az OLAF-hoz, az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a Párbeszéd.”

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2020. augusztus 20. 18:38
Ez az Fiúk! A 444.hu-n megjelenő cikkben működő demokráciában ilyen nem fordulhat elő! Ne álljatok le! Jelentsétek fel Bill Clintont is, aki amerikai elnök létére saját bevallása szerint 4-szer, az oknyomozó újságírók szerint 26-szor utazott Afrikai kirándulásra Jeffry Epstein milliárdos vállakozó magánrepülőjén, a "Lolita Expressen" , szexuális zaklatásra váró kiskorú lányok társaságában, mielőtt Jeffrey Epsteinen öngyilkosságot hajtottak végre a börtönben. Van még mit tanulni az amerikai demokratáktól!
Wendriner
2020. augusztus 20. 15:21
A.Parbeszed forduljon fel
Poroszlai Róbert
2020. augusztus 20. 12:33
ez a párbeszéd meg mi a sz@r?
silenceCZ
2020. augusztus 20. 11:37
szerintem az, hogy KG győzelme után Tordai feleségét azoonal zsíros állashoz jutotta, szintén felvet bizonyos kérdéseket. Sőt, majdnem biztos az, hogy a Párbeszéd korrupt és lopja a közpénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!