Itt a bizonyíték: Fekete-Győr és a Momentum gyűlöli a magyarokat!

2020. szeptember 26. 11:30

Itt lenne az ideje, hogy eltűnjenek a közéletből!

2020. szeptember 26. 11:30
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Itt a bizonyíték: Fekete-Győr és a Momentum gyűlöli a magyarokat!

Fekete-Győr és a Momentum ismét bebizonyította, hogy semmi közük nincsen a magyarsághoz! Pénteken jelent meg egy videó, amiben a Momentum elnöke egy román párt mellett kampányolt a vasárnapi önkormányzati választás előtt. Már ez is önmagában véve egy botrányos dolog lenne, de később a Momentum elnöke próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Fekete-Győr azt mondta, hogy csak olyan településeken támogatják a román liberális szövetségesüket, ahol nincs magyar jelölt. Fekete-Győr azonban ezen kijelentésével ismételten hazudott. A kampányvideó Bihar megyében készült, ahol egyrészt még mindig nagyon sok magyar  él, másrészt rengeteg magyar jelölt indul a választáson. 

Mint ismert Fekete-Győr és magyarellenes csapata már a tavalyi romániai elnökválasztáson is a magyar jelölt ellen kampányolt. Ezek a lépések egyértelműen azt mutatják, hogy a Momentum számára sokkal fontosabb a liberalizmus és a globalizációs tendenciáknak való feltétlen megfelelés, mint Magyarország és a magyarság sorsa. A Momentum immár többször bebizonyította, hogy csupán az útlevelük és a személyi igazolványuk magyar, de lélekben egyáltalán nem érzik magukat otthon a Kárpát-medencében. Számukra Európa és a nagyvilág sokkal fontosabb és érdekesebb mint a mi országunk. Ha pedig ez napnál is világosabb, akkor itt lenne az ideje, hogy a Momentum és Fekete-Győr eltűnne a magyar közéletből!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. szeptember 28. 12:12
https://i.imgur.com/IsoOIz4.jpg
Vakfolt
2020. szeptember 28. 09:12
Kelekótya Fegyci már megint belegabalyodott a saját hazugságába. Nem is érti, hogy ezzel nagyon rábaszik, a románoknak csak mint díszhülye kell.
koronaszepe
2020. szeptember 27. 18:03
Az utolsó mondat nem sikerült egészen jól, de majd belejön szerzőnk.
Mich
2020. szeptember 26. 20:07
"itt lenne az ideje, hogy a Momentum és Fekete-Győr eltűnne a magyar közéletből!" Vigyék magukkal a bolsikat és a nácikat is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!