A magyar kormánynak nem személyesen Soros Györggyel van problémája

2020. október 05. 14:50

Dollármilliókkal támogatják a korlátok nélküli bevándorlást, az általa pénzelt NGO-k pedig egész Európára hatást gyakorló politikai döntéseket befolyásolnak.

2020. október 05. 14:50
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Ma délelőtt az ARD német közszolgálati televíziónak adtam interjút. Sajnos ismét ugyanazokra a Soros Györgyöt érintő kérdésekre kellett választ adnom, amire már évek óta folyamatosan.

Magyarországnak és magyar kormánynak nem személyesen Soros Györggyel van problémája, hanem azzal a megközelítéssel, amelyet ő és szervezetei képviselnek. Dollármilliókkal támogatják a korlátok nélküli bevándorlást, az általa pénzelt NGO-k pedig egész Európára hatást gyakorló politikai döntéseket befolyásolnak. Teszik mindezt olyan formában, hogy semmiféle demokratikus felhatalmazással nem rendelkeznek, tehát nem választották meg őket. Szerintünk ez nem csak a magyar jogszabályokkal, de a sokat emlegetett európai jogállamisággal sem összeegyeztethető.

Az úgynevezett emberi jogvédő szervezetei szándékosan túlértelmezik a nemzetközi jog fogalmait és az emberi jogi kérdéseket, csak azért, hogy saját érdekeiket ráerőltessék egész Európára.

A CEU költözésével kapcsolatban pedig ismételten elmondtam: a magyar kormány nem záratta be az egyetemet, annak vezetői, valamint Soros György nem voltak hajlandóak megfelelni a magyar jogszabályi előírásoknak, amelyekkel szemben egyébként csak a CEU-nak volt kifogása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. október 07. 09:18
De,a magyar kormánynak és Magyarországnak személyesen Soros Györggyel van baja, mivel ő állaz egész mögött. Maga ne beszéljen hülyeségeket.
nempolitizálok
2020. október 06. 20:21
A zsidóknak sem személyesen Hitlerrel volt problémája, hanem az SS-el.
Flóramama
2020. október 06. 14:25
Onnantól van baj, hogy a hazug csipkebokros, meg a hazug kőtáblás szerint ERŐSZAKKAL akarja megváltani a világot.
Flóramama
2020. október 06. 13:51
De nekem igen! Egy küldetéstudatos mocskos szaporítóanyag! Hazugok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!