Magyar és európai adóforintokat egyaránt magánvagyonná alakítanak a kormánypárt politikusai

2020. október 03. 14:55

Ezért kell a kormány helyett közvetlenül az önkormányzatoknak és a civil társdalomnak juttatni az EU-s pénzt.

2020. október 03. 14:55
Donáth Anna
Facebook

„Egy igazságos jogrendszerben a politikusoknak mindennel el kell tudniuk számolni – nemhogy egy jachtozással, de a legkisebb értékű ajándékokkal is. Mára viszont oda jutottunk, hogy magyar és európai adóforintokat egyaránt magánvagyonná alakítanak a kormánypárt legmagasabb rangú politikusai. Ezért van szükség Európai Ügyészségre, és ezért kell a kormány helyett közvetlenül az önkormányzatoknak és a civil társdalomnak juttatni az EU-s pénzt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2020. október 09. 19:47
Remélem, a Pesti Srácok ütős videóval jönnek ki este erről a diplomás kommunista felforgató némberről. Olyannal, ami az egész libbant ellenzéket bedönti.
Jason Bourne
2020. október 04. 20:21
Minden beruházás adóforintjai magánvagyonokká alakulnak. Csak míg 2010-ig mondjuk 95%-ban nyugati cégek magánvagyonává alakult, most csak nagyjából 60 %-ban. És ez a 35% differencia fáj annyira a nyugatnak, ezért az egész hisztéria a jogállamiság körül.
euphorbiapulcherrima
2020. október 04. 18:14
Önkormányzatoknak? Mármint úgy mint pl.Lackner, Krinyó, Gajda....?
nempolitizálok
2020. október 04. 17:06
Láttam ma a vitát, ez a nő egyszerűen egy ostoba cseléd. nem felkészült, nem tud beszélni és nincs vitakultúrája sem. EP képviselő, de ennek a kisebbség a cigány és nem mondjuk a magyar. Persze Orbánék profi cigánypolitikája ellen érvei sem nagyon voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!