Három hét után kiengedtek az intenzív osztályról!

2020. október 08. 14:25

Köszönöm mindenkinek, aki a gyógyításomban részt vett!

2020. október 08. 14:25
Kuncze Gábor
Facebook

„Három hét után kiengedtek az intenzív osztályról! Pontosabban elküldtek, mert az állapotom nem teszi szükségessé a további, itteni kezelést. Köszönöm mindenkinek, aki a gyógyításomban részt vett! Örökre emlékezni fogok... És itt megállt a kezem: hogy fogok örökre emlékezni, amikor a vírus elleni zárt védőruha miatt senkit sem tudnék felismerni? Iványi Zsolt docens úr orvos kollégáinak még a nevét sem tudom. Csak azt láttam, hogy figyelnek, értékelnek, konzultálnak, vizitelnek, nézik a monitort, az összegyűjtött adatokat, aztán a kezelések nyomán jobban leszek. Köszönöm! (Én is néztem a monitort, azon tényleg jobban nézek ki.)Akikkel az ember igazán kapcsolatba kerül: az ápoló személyzet.

Ők bejönnek a kórterembe, beöltözve, hogy lényegében csak a szemük látszik. De az igen! Ha boldog, ha fáradt, ha egykedvű, ha jókedvű, ha szigorú, ha elégedetlen, minden ott van ezekben a szép, barátságos tekintetekben. Profizmussal, elhivatottsággal végzik dolgukat, egy kiválóan megszervezett osztályon. De honnan fogom megismerni őket, ha majd végképp kimászom ebből a betegségből? A keresztnevüket fel szokták írni a maszkra, én meg onnan lelestem – de mit kezdjek ezzel? A magasságuk se mond semmit, én feküdtem, mindenki magasabb volt nálam. Ezért aztán a következőt találtam ki: Kedves Szöszi, Zsuzsa, Dodó, Enikő, Mónika, Magdi, Éva, Beatrix, Évi, Kata, Eni(kő), Réka, Dinó, Selyemke, Robi, Zsolt, Kristóf, Tamás! (Remélem, mindenki itt van!)Ha a későbbiek során bárhol meglát engem és azt mondja, hogy én is ott voltam, akkor tudjon róla, hogy KÖSZÖNETKÉPPEN TARTOZOM EGY FORRÓ ÖLELÉSSEL VAGY KÉZSZORÍTÁSSAL, AMIT OTT AZONNAL, HELYBEN TELJESÍTEK! (Kalandorok kíméljenek!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 09. 12:25
Gábor bácsi! Széfben az ágy mellett biztonságban érezted az értékeid? Ciánkapszula, meg még ilyenek...
Szőke Ciklon
2020. október 09. 12:24
Olyan színvonalú szolgáltatásban kellett volna részesíteni, mint amilyennel tele ugatták a világsajtót! Ne tévesszen meg senkit, pár hét múlva ott folytatja a klub rádióban, ahol abba hagyta. Ilyen gyarló az ember, amikor a halál szele megcsapja, még világnézetében is elbizonytalanodik, és olyanokat is mond, amit később szívesen letagadna!
imres
2020. október 09. 12:18
Ugye emlékszel még, hogy az összes jobboldalinak ciánt ajánlottál? Azoknak is, akik az egészségügyben dolgoznak. Örülök, hogy a magyar egészségügy meggyógyított.
puszika
2020. október 09. 11:57
Hoppá!! Akkor nem is olyan rossz ez a magyar egészségügy ,ugye Kuncze/fedőneve :cián/ elvtárs? Itt az ideje ,hogy ökölbe szorítsd a BAL kezed,a hüvelyk ujjad meg nyomd be középső meg a gyűrűsujjad közé, majd nézz szembe a kreálmánnyal!! Na az a tied Kuncze elvtárs!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!