Az SZFE hallgatói feladják az egyetemfoglalást

2020. november 10. 06:59

Mocskos, undorító, gerinctelen az a kormány, amely egy politikai ügyet a járványintézkedéseket kihasználva ver le.

2020. november 10. 06:59
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A Telex.hu értesülése szerint az SZFE hallgatói az új járványvédelmi intézkedések után feladják az egyetemfoglalást. A digitális távoktatás a kollégiumok bezárása, és a gyülekezések betiltása lényegében ellehetetleníttete a további tiltakozást. Mocskos, undoritó, gerinctelen az a kormány, amely egy politikai ügyet a járványintézkedéseket kihasználva ver le, amely ilyen aljas módon nyer meg egy csatát, amelyet elbukott volna. Emlékezzünk, pár napja Lengyelországban a járványhelyzet miatt elhalasztotta az abortusz korlátozásáról szóló törvény kihirdetését, a tiltakozás és a járvány egybeesése miatt. Úgy tűnik még náluk is lejjebb van a mi kormányunk. Tényleg nem lehet erre mást írni mint, hogy szégyenteljes és gyalázatos.

De ezzel csak csatát buktak az SZFE hallgatói, a háborút nem. Eddig is egészen elképesztő amit véghez vittek, fenyegetés, zsarolás, pitiáner módszerek ellen, védték a »várat« több mint 2 hónapon keresztül. Hősök vagytok! Biztos vagyok benne, hogy folytatni fogják a tiltakozást, ami egyben a tanulásuk is. Nem is tehetnek másként, és fogadjunk meg ma és itt valamit mindannyian: ‼ha folytatni fogják ott leszünk, és lemossuk a gyalázatot amivel ez a kormány ma szembe köpte a tiszteséget‼”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. november 10. 17:49
Hagyjátok már ezt a szerencsétlent! Szegény egy sérült libsi, aki beivott egy pár felest, elolvasott egy pár Dklárika és Szabó Timi förmedvényt, aztán rájött, az ő neve sehol se szerepel! Erre meg is jött az ihlete, és olyan jó kis fröcsögést sajtolt ki magából, hogy Jakab, a büdös bunkó becenévvel felruházott moslékkoalíciós üdvöske is csettintett egyet! Mi meg simán küldjük őt el, ahová való, a hozzá hasonló "újságírók" pöcegödrébe!
Flagellator1974
2020. november 10. 17:39
Csak úgy ömlik az szdsz-bűz ebből a szar írásból.
kata56
2020. november 10. 17:09
"egy politikai ügyet a járványintézkedéseket kihasználva ver le": Na most akkor mégiscsak politikai ügy volt????? Eddig folyamatosan az egyetemiautonómiáról vagy miről ment a hablaty.... Most meg kiderül, hogy itt mégiscsak politikai ügyekről ment a cirkusz?!?!?!?!
flesh ripper
2020. november 10. 15:56
Állítólag, már mind tetvesek, rühesek és kankósak lettek a blokádozó szef-sek. Állítólag, a folyosókon folyik a vizelet és a fos. Szétdobált ételmaradék és szemét bűzlik mindenfelé. A hülye ripacsgyerekek több mint a fele fertőzött. Agyilag 100%-a fertőzött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!