Joe Biden az elnökség küszöbén

2020. november 17. 07:38

Mögöttük áll a szórakoztatóipar, a legnagyobb sztárok, a legbefolyásosabb multik.

2020. november 17. 07:38
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Belecsöppenünk 2020 Amerikájába, ahol a demokrata fiatalok igen jelentős része szimpatizál a szocialista gondolattal – miközben nyilvánvalóan fogalmuk sincs, hogy miről beszélnek –, a posztmodern média pedig hősökké emeli azokat a személyeket, akikről fentebb már beszéltem. Nem tettek hozzá soha semmit az országhoz, nem alkottak, csak lázítottak, de azt persze trendin, a magazinok, tévéműsorok és online portálok mil­liárd és milliárd dollárral kibélelt lövészárkaiból. Mögöttük áll a szórakoztatóipar, a legnagyobb sztárok, a legbefolyásosabb multik, szó szerint az agymosóipar túlnyomó része, és zavaros szemekkel akarják fejünkbe verni az üzenetet: mi vagyunk az elnyomottak, tartsatok velünk! Ha lehet, ennek a törekvésnek a nem is túl mérsékelt sikere sokkal veszélyesebb irányt szab Amerikának, mint az, hogy végül mi lesz a 2020-as elnökválasztás eredménye.

...

Szóval mit tudtunk meg a fentiek alapján? Azt, hogy Amerika – szinte teljes bizonyossággal – soron következő elnöke egy olyan baloldali politikus, aki karrierje során előszeretettel hazudott saját korábbi tanulmányairól, skrupulusok és utalások nélkül plagizált, aminek köszönhetően első elnökjelölti kampányától is elbúcsúzhatott, illetve különös megértéssel viseltetett a Szovjetunió bűntetteivel szemben, miközben a progresszió által az elmúlt évtizedekben maximális fordulatszámra pörgetett karaktergyilkolási kísérletek első nekifutásai­nál is ott bábáskodott. Senkinek se legyen kétsége afelől, hogy milyen húzásai lesznek az Egyesült Államok elnökeként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2020. november 17. 20:02
Megint egy hülye cikk.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 17. 09:55
Hiába kepeszt Biden a bíróságon, Trump fantasztikus győzelmét senki nem veheti el tőle. Az egész amerikai társadalom Trump elnök mögött áll a fegyvercégektől az ingatlanbefektetőkön át a médiáig. Ekkora választói erővel senki nem dacolhat.
peter.jordanson
2020. november 17. 09:01
Trombitás mit tett hozzá Magyarországhoz, azon kívül, hogy az érdemi munkát végző emberek közpénzéből a száján szarik, és versenyt okád a lincselni vágyó bayerrel?
tevevanegypupu
2020. november 17. 08:48
Márainál olvastam, hogy az átlag amerikai olvasottsága kb. egy tizenkétéves gyermek olvasottságának megfelelő. Nem tudom, a hetvenes évek óta mennyit változott ez..Sokat nem, az biztos..Biden és Trump szavazói ők lennének..hogy mennyire látják át Amerika..valamint Amerika és a világ helyzetét, az kérdés..De az biztos, hogy őket szabályozni és befolyásolni nagyon jól lehet a tv-vel és az internettel..persze mindkét részről..Kizárt, hogy Biden vagy Kamala magasabb szinten állna intellektuálisan mint Trump és szavazói vagy Clintonné..esetleg az Obamák..Az, hogy beálltak mögéjük a hollywoodi sztárok, meg a gazdag zsidók és ujságok, azt hiteti el az egyszerű néppel, hogy utóbbiak intellektuálisan sokkal rátermettebbek mint Trump és a szavazói..Na az első tévedés az rögtön itt kezdődik. Meg ott, hogy elfeledtették, hogy a demokraták tették tönkre a Közel-Keletet ..és kezdtek háborukat Obamáék idején, ezzel letarolva a fél világot..elindítva a migrációt és az iszlám állam működését. Ezt kizárólag Obamának és Clintonnénak "köszönhetjük"..ahogy Soros működését is..Bidennel most hatványozottan indul újra..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!