Karácsony Gergely fejezze be a kormány állandó hibáztatását

2020. november 20. 18:16

A fővárosi emberek együttműködést várnak a politika szereplőitől.

2020. november 20. 18:16
Fidesz Budapest
MTI-OS

„Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását. A fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben. A hét elején beharangozott lakosságot érintő megszorítási terveket határozottan elutasítjuk. A főpolgármester azon szándékát azonban támogatjuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat "vízfején" kíván spórolni.

A főpolgármester-helyettesek számának csökkentése, az egyes cégek és azok vezetőségeinek összevonása jó irány. A konkrét intézkedéseket azonban szeretnénk látni, számtalan kérdés csak a megvalósítás során fog eldőlni. Fontos lenne tudni például:

- A most bejelentett szerkezeti változásokból évente milyen összegű megtakarítást remél? Bízunk benne, hogy komoly számítások vannak a tervezett intézkedések mögött.

- A bécsi és a berlini stadtwerke modell mintájára készülő fővárosi cégből miért került ki a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.?

-A BKK-nál tervezett vezérigazgatói csere jelenthet-e bármi változást annak fényében, hogy Draskovics Tibor a háttérből egyszemélyben irányítja az egész vállalatot?

Fidesz Budapest”

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. november 22. 07:25
Rá kell mutatni ennek a senkiházi trógernek a hülyeségeire mert a butapestiek bekajálták. Ideje kiábrándítani őket.
Robur
2020. november 21. 17:25
Akkor ne lopkodjatok a fővárostól, köcsögök!
Frick László Intézet
2020. november 21. 06:40
Már Karácsony is unja, de Gáljé Zoltán nem engedi neki abbahagyni.
kunfia
2020. november 21. 00:02
Narancskomcsik,azonnal fejezzétek be Soros hibáztatását!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!