Meg fogjuk támadni az eredményt

2020. november 05. 18:06

Győzni fogunk! Győzni fogunk!

2020. november 05. 18:06
Donald Trump
Twitter

„Meg fogjuk támadni az eredményt minden olyan államban, ahol most Bident nyilvánították győztesnek, mivel választási csalást követtek el. Csomó bizonyíték van – nézzék a médiát. Győzni fogunk! Győzni fogunk!”

(twitter)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józan_ész
2020. november 06. 16:48
"Miután tömegével érkeznek a választási csalásról szóló hírek, új értelmet nyert Joe Bidennek egy, a napokban elmondott beszéde. A demokraták elnökjelöltje egy demokrata kampányrendezvényen váratlanul leszögezte, hogy "közösen összehoztuk, azt hiszem, az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét". Sajnos a Mandiner levágja a következő linket: "https://www.youtube.com/watch?" kérdőjel utáni rész közvetlenül: "v=MA8a2g6tTp0&feature=emb_logo" ! Aki tudja, hogy kell felrakni ide videót, az tegye fel rendesen. Köszi!
mucsay
2020. november 06. 15:20
itt a számokon is sok fog múlni sztem. ha csak egy-két, akár párszáz ilyen esetet fognak bizonyítani, akkor ki fogják dobni az ügyet. ha pár tízezret, egyesével bebizonyítva hogy csalás, akkor jobbak az esélyek. de akkor is lehet hogy csak konkrétan azokat semmisítik meg. remélem dolgoznak adatbázisokkal mint őrült.
Senye Péter
2020. november 06. 14:15
Nem hiányzik Amerikának, de talán a világnak sem, hogy belegabalyodjanak egy választási botrányba.
mucsay
2020. november 06. 14:03
nem lesz ott polgárháború. a konzervatívok ahhoz túl kényelmesek, finnyások és szervezetlenek. még azt se nézem ki belőlük hogy vmi komolyabb akciót, pl adófizetés megtagadását vagy akár egy komolyabb tüntetést összehozzanak. (a ny-európaiak még ennél is rosszabbak, azok boldog mosollyal leszavaznak)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!