Weber: „Nincs olyan a világon, hogy nemzeti szuverenitás”

2020. december 10. 10:44

A Weber-félék az óriásvállalatok akarata alá akarják hajtani a társadalmakat.

2020. december 10. 10:44
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Manfred Weber: »Nincs olyan a világon, hogy nemzeti szuverenitás« A Weber-félék az óriásvállalatok akarata alá akarják hajtani a társadalmakat. Ezzel szemben olyan globális együttműködésre lenne szükség, amelynek a globális nagytőke hálózatai helyett a  szuverén, elszámoltatható – kisebbségi és regionális autonómiákból, önrendelkező közösségekből felépülő – nemzetállamok a résztvevői. Lehet más a világ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 11. 10:46
csak az is bej! hogy libsik lájkolják őket a pénzükért!
panyigai péter
2020. december 10. 19:36
"A Weber-félék az óriásvállalatok akarata alá akarják hajtani a társadalmakat" az Orbán félék segítségével. A Schiffer-félék meg csak bámulnak tátott szájjal, sajnos.
makapaka2
2020. december 10. 18:54
A takonygerincű Weber most őszinte volt.
Akitlosz
2020. december 10. 18:20
A nemzetállamoknak sem lenne tilos felelősen gazdálkodniuk. A nagyvállalatokat olyan emberek vezetik, akik értenek a pénzhez, és a gazdálkodáshoz. Muszáj nekik. Az államokat viszont felelőtlen politikusok vezetik, akik nem értenek a fentiekhez. Nem is muszáj nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!