De, el fogjátok tűrni!

2021. január 03. 08:08

Kénytelenek lesztek.

2021. január 03. 08:08
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„De, el fogjátok tűrni!

A demokrácia, a köztársaság és más hangzatos szómágiával letakart halott egy pillanatra megint felült és szólásra nyitotta a száját: »Nem tűrjük el az ilyen cselekedeteket a párhuzamos társadalmakhoz tartozók részéről«, hangoztatta az osztrák belügyminiszter. De, el fogjátok tűrni és még ennél sokkal többet is. Kénytelenek lesztek. Sokan vannak és ha az EU nagy betelepítési terve valóra válik még többen lesznek, és még a termékenységi rátájukról nem beszéltünk! A többségüknek szavazati joga van és a vallási-kulturális (ebben az esetben nagyjából ugyanaz) szervezeteiken keresztül már megkötötték a perverz alkujukat a baloldallal.

A jobboldal nyugaton az ígéretversenyben behozhatatlanul lemaradt: kevesebbet nem lehet ígérni, mint a baloldal, ha többet ígérnek a maradék őslakos szavazóikat is el fogják veszíteni – ezt hívják két szék közül a pad alá esetnek. A szavazatért segély plusz pozitív diszkrimináció (valójában fehér ember ellenes rasszizmus) politikájával a baloldal (egyelőre) a szövetségesévé tette a politikai iszlámot. Most még ők használják a muszlimokat, de már látni a jeleit annak, hogy hamarosan az iszlám fogja használni a baloldalt. De, részükről ez nem probléma, hiszen úgy is csak rövid szavatosságú politikusokról van szó, és a szavazóik sem különbek.

Nekik az a lényeg, hogy az itt és most pillanatát megéljék, s mivel a család egy elavult intézmény, a gyerekkel együtt a szabadság korlátja (ezért nem is szeretnének), amikor az öregek otthonából (ahol magányosan halnak meg) kiviszik őket a temetőbe nem hagynak hátra semmit, így nincs is miért aggódniuk. De, legalább elmondhatták magukról, hogy jó emberek (valójában hasznos idióták) voltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2021. január 03. 15:48
A történelem egyetlen olyan bevándorlást sem ismer, amelyben a helyszínen lakó, őshonosok jól jártak volna. Olyat azonban igen, amelyben a bevándorlók a sajátjukhoz nem mérhető, de az őshonosok számára is, a viszonylagos jóléthez szükséges rendet megteremtették. A viszonylagosság következményeként azonban, az elűzetésük utáni időkre azt a rendet nem sikerült fenntartani. Még elkeserítőbb képet mutatnak a demokrácia export eredményei. Ezek a beavatkozások egytől egyig nyomort, belső megosztottságot, polgárháborút eredményeztek, de legfőképpen a normális élethez szükséges rend megszüntetéséhez vezettek. Ezen akciók következményei közül, számunkra leginkább sajnálatosak a közel két évtizede tántorgó Ukrajna eseményei. A történelemből nem sikerült azt a tapasztalatot hasznosítani, amely a rend és a emberi közösségek integrációjának szoros kapcsolatára vonatkozik. Rendet kizárólag erővel lehet teremteni és fenntartani, rábeszéléssel nem. A jóemberkedést az inetegrálandók ugyan kihasználják, de maguk között a befogadók gyengeségének minősítik. Emiatt minden olyan alkalmat megragadnak, amelyben a saját erejüket a befogadókkal szemben is ki tudják mutatni. Akik ezt az erő és elszántság kimutatást vállalják, azokkal a bevándorlók csendes többség együtt érez és valamilyen, kevésbé kockázatos módon támogatja is őket. Aki mindezt nem látja át az vagy ostobaként homokba dugja a fejét, vagy egy címzetes gazember.
istvanpeter
2021. január 03. 15:33
Sajnálatos módon, a háttérhatalom már régebben kimondta a halálos ítéletet az európai fehér népek és kultúrák felett.
enmar
2021. január 03. 12:51
Pardon: egyszer csak
egripeti77
2021. január 03. 12:34
Az iszlám beengedése Nyugat-Európába (hangsúlyozottan nyugat) olyan, mintha tazmán ördögöt engednénk az angóra nyuszik közé. Szerencsére Kelet-Európa még mindig a rókák és menyétek világa, így ide egyelőre nem kívánkoznak.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!