Az intézkedés ellen panasszal élek minden létező fórumon

2021. február 15. 19:55

A Szent Korona Rádió feljelentése nyomán a Facebook letiltatta a kitörés FB oldalamat.

2021. február 15. 19:55
Ungváry Krisztián
Facebook

„A Szent Korona Rádió feljelentése nyomán a Facebook letiltatta a kitörés FB oldalamat. Előbbi rádióadó ezzel büszkélkedik is honlapján: »Ungváry Krisztián, az ateista materializmus táptalaján állva, mint egy rossz marxista történész, egyszerűen ki akarja siklatni a kitörés emlékezetpolitikai normalizálódását: ugyanis mi azt tekintjük normálisnak, ha megemlékezünk azokra, akik Magyarországért harcoltak az istentelen kommunizmussal szemben, és tették ezt az utolsó töltényig, sőt még azon is túl. Normális, hogy ők hősök. Ungváry nyíltan át akarja venni a téma irányítását, mert szerinte ők nem hősök, legfeljebb áldozatok és persze nincs jogunk megemlékezni rájuk, legalábbis olyan formában, ahogyan mi gondoljuk. A heroikus attitűdöt csinovnyik és marxista szemlélettel nem lehet megérteni.« – ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy a kitoresnapja.hu oldal természetesen továbbra is él, a törlés csak az FB oldalt érinti. Természetesen az intézkedés ellen panasszal élek minden létező fórumon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!