Már előre örülök a korlátozások feloldásának

2021. március 29. 21:51

Csak azt nem tudom, pontosan melyikkel kezdik.

2021. március 29. 21:51
Lendvai Ildikó
Facebook

„Kásler doktor megmondta: »Magyarország Európában elsőként oldhatja fel a korlátozásokat.«

Ez nagyszerű, főleg onnan nézve, hogy most még a halálozásban vagyunk elsők. Már előre örülök a korlátozások feloldásának. Csak azt nem tudom, pontosan melyikkel kezdik.

Talán feloldják az egészségügyben dolgozók őszinte beszámolóinak korlátozását? Vagy – de ezt remélni sem merem – a munkanélküli ellátás három hónapra való korlátozását? Esetleg a Klubrádió korlátozását a frekvenciahasználatban? Nem korlátozzák többé az ellenzék parlamenti jogosítványait? Az állami gimnáziumi férőhelyek számát? A tankötelezettséget? Az egyetemi autonómiát? A munkavállalói jogokat? Az önkormányzatiságot?

Nem is kötözködnék a sorrenden, csak kezdjék minél gyorsabban!

Persze lehet, hogy azt a korlátozást oldják fel, amellyel eltiltották Káslert az egészségügybe való érdemi beleszólástól.

Na, azért lassabban a testtel!! Hát nincs még elég bajunk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2021. március 30. 09:57
Mehetsz úszni Almádiba!
kizökkentidő
2021. március 30. 09:17
Akinek nem tetszik ez a kormány és nem bírja már idegekkel, az vegyen be egy Kuncze tablettát.
Valandil
2021. március 30. 09:13
"Csak azt nem tudom, pontosan melyikkel kezdik." Azzal, hogy 75 éves volt cenzoroknak fel kell ajánlaniuk magukat a menekültek testi vágyainak kielégítésére. "Nyitás" jeligére.
Zsolt75
2021. március 30. 08:11
Pl. lehet menni a Mátrába kirándulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!