Megszületett az új, buksisimogatóan haladó focistahős, Hrutka János!

2021. március 22. 16:25

Hrutka úgy fürdőzött a libsik szeretetében, mint az egykori náci jobbikosok, akiket most Gyurcsány, meg a Telex dicsérget.

2021. március 22. 16:25
Apáti Bence
Origo

„Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa valószínűleg némi vezetői nyomás hatására kiállt a szivárványcsaládok mellett, no meg Magyarország alaptörvénye ellen, amit a jobbára a hagyományos értékeket tisztelő, jobbos szurkolók és konzervatív emberek nem vettek jó néven. A haladók és az egyre radikálisabban harcoló LMBTQI-közösség kegyeit kereső celebek, színészek, »kőfaragók és balett-táncosok« viszont nagyon is. Mindkét fél beleállt a komment- és üzengetésháborúba, ami remek dolog, miért is ne lehetne vitatkozni.

Hrutka János is, aki manapság már harcos liberálissá, főállású jóemberré vedlett – pardon –, változott, ebbéli minőségében pedig minden alkalmat megragad arra, hogy új barátainak udvaroljon.

Most is így tett, harcos posztban állt ki Gulácsi és a szivárványcsaládok mellett, ami a szokásos ügymenetnek megfelelően rengeteg lájkot, gratuláló üzenetet és buksisimiző cikkek tucatjait eredményezte a betiltott liberális sajtóban. A kilencven százalékban libernyák celebek is Hrutka-fanok lettek, egyúttal egy emberként kezdtek valami egészen zavarba ejtő módon, általánosítva focistákat szidni, homályos és kevésbé homályos fejtegetésekbe bocsátkozva azzal kapcsolatban, hogy lám mégiscsak léteznek értelmes labdarúgók.

A focista-shaming hullámait örömmel meglovagoló Hrutka pedig élvezte a figyelmet, és úgy fürdőzött a libsik szeretetében, mint az egykori náci jobbikosok, akiket most Gyurcsány, meg a Telex dicsérget.

Szép is a Stockholm-szindróma.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Miert
2021. március 23. 15:32
Undor fog el ettől a balett piptol. Kiöregedett a balettbol, ezért beállt a segnyalók közé osztani az észt. Embereket mocskol -akiket nemrég még az egekig dicsértek -, mert véleményt mondtak egy dologról és ez a vélemény nem egyezett Orbán és a kormány véleményével. Szánalmas egy figura
kunfia
2021. március 22. 22:33
A rúdtáncos leleplez a hatalom seggéből:DDDDD
Pelso j.
2021. március 22. 20:45
Az ő dolga, hogy mit csinál, mi közöd hozzá. Talán meg kellene felelnie neked?
Huncsi
2021. március 22. 20:24
A tolerancia bajnoka ismét megszólalt.... :-) :D gratulálunk ezúttal is neki :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!