Oltás

2021. május 04. 13:43

Hongkongon tesztelik az egyik legújabb kínai vakcinát.

2021. május 04. 13:43
Rostoványi András
Rostoványi András
Népszava

„Hongkongon tesztelik az egyik legújabb kínai vakcinát – a kommunista állampárt egy olyan »oltóanyagot« kevert ki, melynek célja, hogy immunissá tegye Kína elnyomó rendszerét a polgárok természetes szabadság- és önrendelkezésvágyával szemben. A hongkongiak már évek óta heveny szabadságlázban égnek, melynek leglátványosabb szimptómái a 2019-es tömegtüntetések voltak. A hagyományos diktatórikus orvoslás azonban csak tüneti kezelést ismer: a tiltakozások szétverését, a hangadók börtönbe zárását, a megmozdulások mögött álló szervezetek ellehetetlenítését. Természetesen Hongkongban is bevetették a szokásos sokkterápiát, ám a kórság visszatérését megelőzendő, a pekingi vezetés belevágott a vakcina fejlesztésébe.

Reméljük, hogy Orbán Viktor portyázói és fürkészei erre az oltóanyagra nem csapnak le. Egy valódi járványnál nem gond a Keletről beszerzett vakcina, amennyiben a hatóságok átlátható módon és szakmai alapon engedélyezik annak használatát. Ha viszont politikáról van szó, hazánknak csakis a nyugati fejlesztésű oltás javallott, amely védettséget nyújt a diktatórikus leépüléssel szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2021. május 05. 14:42
Még egy Down-kóros eszefés bohóc. És ezt majmot is a közösből iskoláztattuk. Sikertelenül.
eresgé
2021. május 04. 23:12
egészen döbbenetesek ezek a komcsik. Mármint nem a Kinaiak, hanem ezek a nyugati - vagy nyugatiseggnyalo hazai komcsik mint ez a firkász. Ruhájukat megszaggatva hisztériázva mutogatnak Kínára - amikor ma a nyugati világban ipri méretekben pörög a cenzúra és a szólásszabadság brutális elnyomása. A "cancel culture" észak-koreát és a sztalini SZU-t megszégyenítően leplezetlenül folyik a tengerentúlon és napi szinten éri attrocitás azt aki kimondja a véleményét felvállalja (pl keresztény) identitását. Nyilvánvaló hazug vádakkal rágalmazzák meg azt aki az eszetlen illegális migráció, a rátermettség helyett ostoba quota elvek, vagy az eltérő szexuális orientáció és aberráció kapcsán nem ellenvéleményt csak kétséget fogalmaz meg a dolog alapjait illetően. Ma már ott tart a történet hogy a média trigger warningjaira ugorva átlagemberek életét nehány óra vagy nap alatt teheti tönkre egy teljesen agymosott a társadalom szemetét alkotó virtuális csőcselék ami nem egy esetben a valós életben is tettleges agresszióhoz is vezet. Magyarországon a 'kussolás' kultúrája tökéletes folytonosságot mutat a Kádár rendszerrel. Apámék idején mehetett a balettba ugrálni aki sokat pofázott a munkahelyén nem PC témákról, ma is repülsz ha kifejtesz jobbos véleményt bármelyik multinál. Én tényleg azt kérdezem mennyit bír még el ezeknek népszavások a bőr a pofáján?
zakar zoltán béla
2021. május 04. 21:23
koponyacsont
formaegy
2021. május 04. 19:33
Te szerencsétlen Népszarás! Az általatok oly szentnek tartott EB pedig több 100 ezer ember halálán tesztelte, hogy a vesztegetésük által, mennyi ember hal meg! Gratulálok! Európa ártatlan emberek, gyerekek gyilkosai mellett álltok ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!