Ennyit a strasbourgi bíróságról

2021. június 18. 13:45

Jó volna, ha egyszer a létező közösségek is védelmet élveznének Európában.

2021. június 18. 13:45
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ennyit a strasbourgi bíróságról. Jó volna, ha egyszer a létező közösségek is védelmet élveznének Európában. Azok a közösségek, az őshonos kisebbségek, amelyeket nem marketing-kampányok, hanem az idő, a történelem, a hagyomány, a kultúra forrasztott össze.”

Nyitókép: Frederick Florin / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.hu
2021. június 19. 10:06
Schiffert a saját pártja kreténjei is lehúzták. Annyit is ér.
matykox
2021. június 19. 08:03
Ki kéne a francba hajítani ezt a strassbourgi szart. Semmi más, mint egy manipulátor egyik karja. Le kell szerelni, a szemétbe vele!
TMATMA
2021. június 18. 23:56
Min csudálkozunk? 15-20 éve az egész eu-ban a "független bíróságok" valóban mindentől függetlenek. Törvénytől, jogtól, elkölcstől, s a józan észtől IS. Nem csak Strasbourgban, hanem Budapesten IS. Az utóbbi 15 évben józan ember által elfogadható ítélet Magyarországon az ideológiailag is érzékenyt ügyekben nem született. De hát egyéb ügyekben sem nagyon. Nem véletlen, hogy úgy tartjuk nagyon sokan, hogy manapság Magyarországon az EU-ban nincs igazságszolgáltatás, csak erkölcs nélküli amorális bíráskodás. A bíróság kezében a kapanyél is elsülhet. Lehet eső lehet sár, nem véletlen a szaporodó önbíráskodás.
táltos
2021. június 18. 22:43
Annyi baj legyen! a homárokat és egyéb nemfajtákat bezzeg tűzzel-vassal védik. Velejéig romlott egy világ ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!